alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

dameboksning

 
[58]
1 / 2
Side:af 2

Find alt, hvad du skal bruge, til at give den gas i ringen

Boksning er en moderne sportsform, der giver dig mod, styrke og selvtillid. Svæv elegant omkring i ringen i støvler, der giver støtte og fleksibilitet, og sæt et tørt jab eller en syngende uppercut ind iført handsker, der optimerer dit slag og giver fremragende beskyttelse. Uanset om du boksetræner for det intense tempo eller tørner ud med buksepuden for at give træningen lidt aggressivitet, så har vi det essentielle til alle former for kvindeboksning.

Kvindeboksning – giv din træning lidt vildskab

Har du også dage, hvor sportstasken skuler til dig fra entreen, men lysten bare ikke er der? Du er ikke den eneste. Solotræning i fitnesscenteret kan blive en monoton og ensom omgang. Selv med en veninde ved din side er det i sidste ende bare dig og løbebåndet eller vægtstangen. Det er en af grundene til, at mange vælger at søge nye udfordringer i andre sportsgrene. Det kan give fornyet motivation at føje et konkurrenceelement som boksningens til din træning. Og hvis du vil forsøge dig med at trække boksehandskerne på, finder du alt det nødvendige i adidas’ udvalg af bokseudstyr.

Tag de rette handsker på

Vi lever midt i det ypperste, den menneskelige civilisation hidtil har præsteret. Og netop derfor kan det være beroligende at give slip på det hele og bare tørne ud i bokseringen. Selvfølgelig under ordnede forhold og i den rette sportsånd, men stadig med en nerve og vildskab, som vi sjældent får lov at udleve i hverdagen. adidas’ kollektion til kvindeboksning får dig klædt uovertruffen på, hvis du længes efter at tage udfordringen op, trække i handskerne og tage en tur i ringen.