alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tiro

 
[487]
1 / 11
Side:af 11

Skabt til meget mere end minuttet mellem fløjtene: adidas Tiro

Fra de regnfulde restitueringsdage til dagene, hvor du laver en ny personlig rekord i træningscenteret. Fra de intense kampe på banen til timerne, hvor du nørder teknik. adidas Tiro kollektion er bygget til performance. Kombinationen af sublim pasform med de klassiske 3-Stripes, ikoniske kontraster og åndbare materialer har skabt en kollektion, som passer ind i enhver atlets garderobe. Den ventilerende mesh i siderne på adidas Tiro joggingbukser holder dig varm og tør. Slim fit øger bevægeligheden og lynlåsen ved anklerne giver dig joggingbukser, som ikke står i vejen for din performance. De praktiske sømme og det funktionelle dobbletstrikkede polyester, giver dig bukser som krammer din krop. adidas Tiro kollektionen er til alle livets begivenheder. De tætsiddende t-shirts kommer i 100% bæredygtigt polyester jacquard interlock og fugtabsorberende AEROREADY teknologi. adidas Tiro er til dig, som vil have tøj der understøtter din performance.

adidas Tiro giver åndbar performance og ultimativ komfort

De rene linjer kendetegner adidas Tiro. Du kan kombinere de tætsiddende joggingbukser med 3-Stripes fra hofte til tå med åndbare og slidstærke t-shirts til de varme dage. Når aftenenes kulde trænger sig på, eller du vil holde dig varm i pausen mellem træninssæt, kan du matche dine adidas Tiro joggingbukser med fodboldtræningsjakken i blødt, svedabsorberende materiale. De bevægelige meshpaneler ved albuerne og i siden giver dig ubesværet bevægelighed. Ribbede kanter ved hænderne gør det nemt at folde ærmerne op, når der skal gives ekstra gas. adidas Tiro fås også som fuldt træningssæt, så du kan iklæde dig ikonisk sporty stil fra top til tå. Siden 2021 har 50% af adidas' kollektioner været lavet af genanvendt plastic. Vi tror på, at innovation er vejen frem til en mere bæredygtig fremtid. Derfor skaber vi holdbart tøj af materialer, som er god mod vores allesammens jord.