alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tennissokker

 
[3]

Alsidige tennissokker bringer dig fra banen til hverdagen

De ikoniske tennissokker er for længst rykket fra tennisbanen til hverdagen. Alsidigt appeal, dæmpede farvevalg og stor komfort harmonerer med alt fra aktive stunder til dagligdagens sysler. Det betyder en makker, der følger dig i alle livets gøremål. Og det uanset, om du er på vej til at prøve kræfter med et par sublime underhånde og serve på banens orange grus eller blot søger et par hvide tennissokker, der går godt i tråd med garderobens klassiske jeans og bukser. Ingen grænser. Kun ren velvære og støtte leveret af adidas tennissokker med detaljer som indstrikket svangstøtte, der favner anklen og låser sokken fast, hvor den hører hjemme.

Støddæmpende, bløde tennisstrømper er den ultimative makker

I et aktivt liv er der brug for de rette remedier. Giv den blot gas. Vi har din ryg. Fra løbeture og tenniskampe til de daglige forsøg på at nå bussen i hastigt tempo og til ugens mange dage på kontoret. Tennisstrømper fra adidas støtter op om dit aktivitetsniveau og giver dig uovertruffen støddæmpning fra hæl til tå. Aldrig har det været lettere at tage hånd om led og knæ i en hverdag kendetegnet af varierende aktiviteter. En bredere tåsøm sørger for, at intet generer. I stedet efterlades du med en glat fornemmelse, når du trækker i et par af de detaljeorienterede tennissokker. Blød bomuld kombineret med elastisk polyester og strækbar elastan giver tennissokken det sidste finish. Resultatet er fuld komfort fra start til slut, uanset hvad du har på programmet.

Et appeal og look der aldrig går af mode

Med et par klassiske hvide eller sorte tennisstrømper er det umuligt at gå galt i byen. Anvendelsesmulighederne er uendelige, da de kan kombines med alt fra shorts og træningsbukser til cowboybukser og skjorte. Desuden fås i de længder fra ankelsok til den fulde længde - Trefoil og 3-Stripes følger dig hele vejen.