alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennis · Sneakers

 
[1]
Pris
349 kr. - 350 kr.
349350

Holdbare, lette og toplækre tennis trainers fra adidas  

Tennis er en af de sportsgrene, som er hårdest ved dine fødder. Derfor skal du have tennis trainers, som er både holdbare, slidstærke og som beskytter dine fødder mod det hårde underlag. Vores tennissko har udviklet sig over flere årtier. Du får solid stødabsorbering og fleksibilitet. Vores Bounce midtersål er responsiv, krammer dine fodsåler og giver enhver serv ekstra kraft. Lange kampe kræver en tennissko, som giver maksimal stabilitet. EVA-mellemsålen giver ekstra støddæmpning, og den tætsiddende konstruktion holder sig tæt ind til fødderne, når du skal yde dit bedste over lang tid.

Tennis sneakers til den aktive udøver

adidas tennis trainers kommer i flere forskellige pasforme og looks, skabt til både naturligt og kunstigt underlag. Lad din stil skinne igennem på banen med vintage trainers i et rent og moderne design, men med rødder helt tilbage til 70'erne. Få en fleksibel sko med tekstureret læder og ruskindsdetaljer. Kontrasterende 3-Stripes på siden viser din dedikation til sporten. Vores cloudfoam mellemsål har sit navn fordi den føles fantastisk under din fod - som at gå på skyerne. Den hjælper med at aflaste foden under kamp og træning, og lader dig yde det maksimale i længere tid. Vi har et bredt udvalg af tennis sneakers, så du kan vælge den perfekte sko til dine behov. Flere af vores modeller er bygget nærmest som en sok, som holder dine fødder sikre. Bevæg dig let og med selvtillid, velvidende om, at dine fødder kan følge med resten af din krop. Uanset hvilken sko du vælger, så får du adidas tennis trainers, som er blevet udviklet og opdateret igennem flere årtier. Vores teknologier udvikler sig med sporten og giver nogle af de mest holdbare tennissko, skabt til hårde og lange kampe. Boost din ydeevne og performance fra top til tå.