alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af tennissko

 
[36]

Udsalg af tennissko: et skridt nærmere en sejr

Dit fodarbejde er guld værd under en tenniskamp. Teknik, træning og talent samt det rette fodtøj. Så er du godt kørende, når modstanderen skal smashes, og æg skal tildeles. Udsalget af tennissko giver dig kvalitetssko til fordelagtige priser. Men du får mere end rabat. De innovative teknologier giver yderligere fordele. Bliv hurtig i fodskiftet med Bounce-såler, der med sin unikke skumudvikling sørger for stødabsorbering og fremdrift. Kombineret med det fleksible Torsion System opnås en finjusteret landing. Udsalget af tennissko gør dig sprængfarlig på banen. Forhøjede sålkanter hele vejen rundt giver ekstra støtte, så du føler dig mere sikker på benene i alle dine dueller. Men du får da også tennissko til hverdagen. Ikoniske designs med læderoverdele er streetsmarte til alt fra jeans til træningsbukser. Hos adidas er topatleter altid i stalden som sponsorerede forbilleder. Den erfaring får du også med i købet sammen med de forskellige rabatter.

Outlet med tennissko: prisafslag, der kan mærkes!

Forkæl dig selv på flere planer! Både med et par højkvalitets-tennissko samt stærke rabatter. Hårdt underlag eller grus. Udsalget af tennissko er skabt til dit yndlingsunderlag. Krydr det hele med bæredygtighed. Genanvendte materialer er vejen frem i vores omstilling mod at bruge 100 procent genanvendte materialer. Sok-lignende overdele kommer dig til gavn under hede træningssessioner. Elastiske materialer giver en præcis pasform, mens maskerne sørger for åndbarhed. Så du kan holde dine fødder tempereret point for point. Outlet med tennissko er din chance for at gøre en ekstra god handel, så du kan brillere på tennisbanen med tilfredsstillelse. Letvægtsmaterialerne holder dig vaks på fødderne, mens det ekstra forhøjet snudeparti giver det optimale afsæt, når serven sættes ind. Du bliver rustet til at tage den matchbold, som understreger skoenes evne, når det gælder. Der er dømt pålidelighed og rabatter til din fordel. Kan du mærke sejrens sødme allerede?