alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Sko til piger

 
[165]
adidas x LEGO® Sport Pro sko
OZWEEGO sko
OZWEEGO sko
ZX 700 HD sko
adidas Originals Flex x LEGO® sko
FortaRun sko
X_PLR J
NMD_R1 C
Gamemode Knit Indoor støvler
ZX 5K BOOST sko
adidas Originals Flex x LEGO® sko
Originals Flex sko
Originals Flex sko
Swift Run X sko
Swift Run 22 sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Swift Run 22 sko
Swift Run X sko
Tensaur Run sko
FORTARUN EL I
Swift Run X sko
adidas x Classic LEGO® Sport sko
adidas 4DFWD Pulse sko
adidas Originals Flex x LEGO® sko
adidas 4DFWD Pulse sko
Swift Run 22 sko
adidas x Disney Pixar Buzz Lightyear Response Super 2.0 sko
Response Super 2.0 sko
Swift Run X sko
Adilette sandaler
adidas x LEGO® Sport Pro sko
adidas x Disney Mickey Mouse AltaSwim sandaler
X_PLR sko
adidas Ultraboost DNA x LEGO® COLORS løbesko
Nizza sko
Originals Flex sko
OZELIA EL I
NMD_R1 sko
Run 70s sko
RapidaRun sko
Tensaur Run sko
adidas Racer TR x LEGO® sko
1 / 4
Side:af 4

Black Friday: sko til piger – prisbaskere, du ikke vil misse!

Det er altid svært at vente til den sidste fredag i november. Men dagen oprinder, og du sidder ligesom rigtig mange andre klar ved tasterne. Black Friday med sko til piger er nemlig uimodståelige tilbud på stribe. Løb, hop, gå og dans dig gennem sport og fritid. Hos adidas er vi både klar med de gode tilbud samt de nyeste teknologier. Få ekstra hjælp ved hvert et skridt. Det hele føles nemmere med Boost-såler, som yder returenergi, så du ikke kæmper forgæves på løbebanen. Skal der dunkes i basketballkurven eller skydes hårdt fra back-positionen på håndboldbanen, så lad Bounce gøre en del af arbejdet og få dig flyvende opad med bløde kapsler, som samtidig suger stødabsorbering til sig. Black Friday med sko til piger gør en forskel på pengepungen og på sportstalentet. Rabatterne er i en klasse for sig på en af årets heftigste shoppingdage.

Fredagstilbud med sko til piger: for godt til at være sandt!

Livsstilssko med mode som omdrejningspunkt. Du kender alle klassikerne. Alle dem, som lever videre med ikoniske detaljer. Men du får også nye overraskelser i form af futuristiske skodesigns, der tager kampen op på den internationale scene. Demonskin med takker, der øger boldkontrollen, eller strikoverdele i Primeknit, som former sig perfekt om foden. Sko fra adidas er både old school og retro samt hypermoderne fodtøj, der lyner på sportsbanen. Masser af fredagstilbud med sko til piger er befriende gode rabatter, der sætter et positivt aftryk på budgettet. Du får mere med i handlen. Men vores bæredygtige fokus bærer frugt på flere parametre. Naturen og miljøet tilgodeses med genanvendelighed. Primegreen er et perfekt eksempel på dette, da der ikke bruges nogen former for ny plastik. Dermed indebærer Black Friday med sko til piger også en miljøopdragelse, som kommer os alle til gavn.