alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Sko til piger

 
[817]

Vores komfort og sikkerhed kommer også til udtryk i sko til piger

Selvom fødderne endnu ikke er så store, kan drømmene sagtens være kolossale. Derfor er alle de bedste ting fra vores sko til voksne også at finde i vores pigesko. Der benyttes OrthoLite® indersåle, som skaber bedre komfort, samtidigt med at de er fremstillet med mindst mulig miljøpåvirkning som mål. Der er også anvendt stødabsorberende teknologi for at gøre løbeskoene mere behagelige, og nedsætte belastningen på bevægeapparatet. I det hele taget har vi benyttet en lang række teknikker i vores pigesko til at give forskellige former for støddæmpning og stødabsorbering og samtidigt give en god fornemmelse af stabilitet og kontakt, så fodtøjet bedst muligt hjælper børnefødderne godt gennem årene med udvikling. I denne periode er bevægeapparatet også stadig er mere følsomt over for skader og belastninger. Vores SUMMER.RDY overdele sikrer at fødderne har optimale muligheder for at ånde også i varmt vejr. Naturligvis er en del af vores sko også udstyret med velcrorem frem for snørebånd, så kan kampen med sløjferne trænes stille og roligt og ikke nødvendigvis hver morgen.

Pigesko i alle regnbuens farver

Som med sko til voksne, så har adidas et bredt program af pigesko, der ikke bare retter sig mod forskellige former for sport og fysisk udfoldelse, men som også har designs og farver så man kan udtrykke en helt personlig stil. Det kan også være man er til én slags sko når man bare skal bruge en smart og behagelig hverdagssko, men man er til et andet design og udtryk når man spiller basketball, fodbold eller prøver at slå sin rekord på løbe- eller atletikbanen i skolen eller i den lokale idrætsforening. Naturligvis er her også muligheden for et par sko til piger helt magen til dem, som det store forbillede bærer.