alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Piger · Løb · Sko

 
[23]
Supernova 2.0 sko
Supernova 2.0 sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 sko
Terrex Agravic Flow Primegreen Trail løbesko
adidas Climacool Vento x LEGO® løbesko
Ultraboost 22 sko
adidas 4DFWD Pulse sko
adidas 4DFWD Pulse sko
adidas 4DFWD Pulse sko
Ultraboost 22 sko
adidas 4D FWD_Pulse sko
Duramo SL sko
Ultimafuture sko
Tensaur sko
Supernova sko
Supernova sko

Et stort udvalg af løbesko til piger

adidas har siden begyndelsen arbejdet med løbere og med at frembringe de absolut bedste løbesko, som kan hjælpe dem med at opnå altid bedre og hurtigere resultater. Det afspejler sig naturligvis også i de løbesko som du finder her. De samme teknologier som holder verdens bedste atleters fødder i form og på sikker grund, kan være med til at sikre vores børn de bedste og mest sikre forhold at træne under. Stretchweb-ydersål med Continental™ Rubber sikrer et godt og fast greb på forskellige typer underlag, med gummi og udformning fra en af verdens førende producenter af dæk og såler. Tailored Fibre Placement teknologi giver en behagelig og støttende følelse. Nogle modeller har OrthoLite®-indersåle, der sikrer bedst mulig stabilitet og støtte til et par unge fødder, der stadig er ved at udvikle sig, som disse løbesko til piger er beregnet til.

Trainers til piger som passer til det meste

Skoene her kan naturligvis bruges til løb. Her er til både sprint- og langdistanceløb, men de kan ligeså vel bruges som vandresko eller hverdagssko. Den gode komfort og pasform gør skoene behagelige at have på, også i længere tid ad gangen. Samtidig er her farver og designs som kan passe til enhver garderobe. Her kan det være at man selv matcher farver, så de ikke skiller sig synderligt ud, eller man kan vælge en af de smarte farvekombinationer eller skarpe farver, som kan skabe lidt spræl og kontrast. Alt, hvad man kan drømme om, til at skabe en helt personlig stil og udtryk. Alle sko er med de meget velkendte adidas striber, 3-Stripes, som man også ser det på de professionelle atleter i fjernsynet. Forskellen mellem sko til voksne og disse løbesko til piger er faktisk ret lille, og ofte lader det til, at man tænker lidt flere teknologier ind, som bedre affjedring og støtte, samt ekstra godt greb end man måske ellers ser i den almindelige voksensko.