alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Paul Pogba adidas Kollektion

 
[157]
Vis din kreativitet. På banen eller på gaden. adidas Fodbold x Paul Pogba-kollektionen repræsenterer livets slående styles på grønsværen og i livet.
1 / 4
Side:af 4

adidas Paul Pogba

Ifør dig originalt adidas Paul Pogba fodboldudstyr, og overtag styringen på Old Trafford i bedste Paul Pogba-stil. Fremstillet til dig, der tager din træning seriøst og har høje ambitioner om at trylle med bolden mod ærkerivalerne fra nabobyen. Flere af modellerne findes i børnestørrelser, så selv de mindste Manchester United-fans kan vise deres fascination og loyalitet over for klubben. Med adidas Pogba kollektionen kan hele din familie vise med- og modspillere, at jeres hjerter banker for Manchester United.

Få kontrol over bolden

Fodboldstøvlerne er fremstillet til at dominere banen både ude og inde, på kunstgræs og almindeligt plantegræs. Med Controlskin får du en særlig skridsikker belægning på overdelen af støvlen, som sikrer optimal boldkontrol i alt slags vejr. Mærk desuden den støttende pasform, som lader dig foretage hurtige retningsskift, når du skal drible forbi et solidt forsvar. I halvlegen kan du holde varmen i en stilet adidas Pogba windbreaker, som beskytter dig mod regn og blæst, mens de langærmede T-shirts fra kollektionen kan bruges til de kolde dage på banen. Naturligvis fremstillet i svedtransporterende stof prydet af Manchester United-logoet. Er du dedikeret målmand, er det svært at komme udenom et par adidas målmandshandsker med skridsikre latexhåndflader, som sørger for, at du kan parere faretruende skudforsøg og fastholde dit greb om bolden i alt slags vejr.

Red Devils-livsstil udenfor banen

Det er ikke kun på fodboldbanen, du kan vise din passion for Red Devils. adidas Paul Pogba kollektionen fremstilles også i lækre modeller til hverdagsbrug. Efter en hård kamp kan du træde ned i et par lækre sneakers med et design inspireret af deres sidestykke på fodboldbanen.

Afstem udstyret med årstiden

Udendørs fodbold kræver det helt rigtige udstyr. Henover den kolde og våde vintersæson spiller dit fodtøj og strømper en vigtig rolle for, at du kan opretholde præcision og kontrol i dit spil, når bolden og banen er våd. Derfor kan dit udstyr blive altafgørende for at bringe vigtige point med hjem til klubben.