alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

UDTRYK DIT SANDE JEG

Paul Pogba ser muligheder i kulturelle indflydelser og udtryk.

SEJRENS UDTRYK

Når Paul Pogba udtrykker sig selv på grønsværen, er sejren altid det største fokus. Det er en attitude, han har haft, lige siden han begyndte at spille som seksårig i Roissy-en-Brie. "Jeg har altid været en vinder, jeg hadede at tabe", husker han.

TVIVLERNE SAT TIL SKAMME

Paul har løftet verdensmesterskabstrofæet og sigter nu mod at løfte et andet til sommerens turnering. Og hvis nogen tvivler på det, styrker det kun hans vilje for at sejre. "Når jeg får at vide, at det ikke vil lykkes, styrker det mig, det bliver til en udfordring," forklarer han. "Hvis du siger til mig, at jeg ikke kan eller må gøre noget, vil jeg gøre alt for at gøre det."

PAULS TURNERINGSUDVALG

ET BUDSKAB I SIG SELV

For Paul er fodbold meget mere end blot 90 minutters fysisk anstrengelse – det er en mulighed for at fortælle verden, hvem han er. Hans uforlignelige persona på banen har styrken til at skabe forbindelser og give inspiration. "Jeg kan godt lide at udtrykke mig selv og sende et budskab til dem, der ser med," fortæller han. "De kender dig måske ikke personligt, men du viser dem noget, denne lille del af dig selv, så de lærer noget om dig. Fordi det er en god ting at give lidt af dig selv."

"Når du er dig selv, følger du din drøm, din chance"

PAUL POGBA

"For at udtrykke dig selv, skal du være dig selv", siger Paul, og når du er dig selv, tror fodboldstjernen på, at du kan opnå dine drømme. "Jeg tror, at disse vigtige oplevelser får dig frem i livet." At opleve forskellige kulturer rundt om i verden gennem fodbold er det, der formede Paul og hjalp ham med at nå nye højder. Hans intense spillestil er kun mulig ved at tage lidt fra forskellige kulturer og idéer.

FRIHEDEN TIL AT VÆRE SIG SELV

Som det er for Paul, er det for alle, der spiller eller ser sporten – fodbold er en vej til selvopdagelse. Paul mener, at fodbold kan introducere folk til nyt; kulturer og stilarter. I mødet med de nye indflydelser, kan de finde dem selv og finde friheden i at udtrykke sig, som de er.

FOR KÆRLIGHEDEN

Paul anerkender i stor grad, hvor meget andre kulturer har givet ham. "De gav mig livet, jeg lever i dag", fortæller han. "De har givet mig den her kærlighed til livet. Fornøjelsen i at møde andre mennesker og opdage nye kulturer."

"Jeg kan godt lide at udtrykke mig selv og sende et budskab til dem, der ser med, og er på banen."

Paul Pogba