alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals Trefoil

 
[523]
1 / 11
Side:af 11

Skab dit eget look i Originals Trefoil

Er det tid til at træne, slappe af eller tage en tur i byen? Hvad end du leder efter, så er svaret: adidas Originals Trefoil. De tre ord dækker over et enormt udvalg af sko, tilbehør og tøj, som passer til enhver lejlighed og til ethvert humør. Originals har længe været ensbetydende med banebrydende design og ikonisk stil, og tilføjelsen af Trefoil-logoet har ikke ændret det. De tre blade er endnu et symbol på det ultimative adidas look. Det er en kollektion, der har noget for alle. Det er lige meget, hvilken kropstype eller behov, du har. Det eneste, det kommer an på, er din attitude, og den støtter Originals Trefoil altid op om. Så bær logoet med stolthed, uanset om det er i form af en lille fin detalje på par klassiske sneakers eller i en ekstra stor version på en farverig T-shirt.

Forvent det bedste

Det er aldrig for meget at forlange at ville se godt ud på både løbebåndet og gaden. Hvilket er præcis det, som du får med Originals Trefoil. Det er tøj og accessories, der er skabt til at se godt ud, hvad end du er på vej i skole eller fitnesscenteret. Det betyder dog ikke, at funktionaliteten ikke er til stede. Den høje kvalitet af kollektionen skinner igennem i alt lige fra konstruktionen til selv de mindste detaljer. Oplev den fantastiske støtte og følelse af velvære, som kommer med åndbare og behagelige materialer. Vælg mellem det bedste inden for sportstøj, loungewear og meget mere. Så længe at Trefoil er på, kan du trygt forvente det bedste.

Gør mode personligt

Det er din stil og din smag, som er det, der betyder allermest. Udvalget af Originals Trefoil lader dig vælge mellem et hav af forskellige farver og materialer, som giver dig uanede muligheder for at udtrykke din personlighed. Så hold dig ikke tilbage, men vis dig frem på præcis den måde, som kun du kan.