alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Nemeziz

 
[77]
Mænd Fodbold Blå Nemeziz.4 Flexible Ground støvlerMænd Fodbold Blå Nemeziz.4 Flexible Ground støvler

Nemeziz.4 Flexible Ground støvler

Mænd Fodbold

Fodbold Pink Nemeziz 19.1 Firm Ground støvlerFodbold Pink Nemeziz 19.1 Firm Ground støvler

Nemeziz 19.1 Firm Ground støvler

Fodbold

Børn Fodbold Sort Nemeziz.3 Laceless Firm Ground støvlerBørn Fodbold Sort Nemeziz.3 Laceless Firm Ground støvler

Nemeziz.3 Laceless Firm Ground støvler

Børn Fodbold

1 / 2
Side:af 2

adidas Nemeziz er revolutionerende fodboldstøvler du ikke vil gå glip af

Masser af forarbejde og prototyper har været designet, inden vi nåede i mål med adidas Nemeziz. Du får fodboldstøvler med feedback fra de bedste spillere i verden. Det giver dig fordelen, når du dribler forbi modstanderen og snyder målmanden med dine tekniske lækkerier. adidas Nemeziz er inspireret af kampsport og måden, som tape bindes om hænderne. Derfor får du et par fodboldstøvler, der både holder dine fødder optimalt på plads, men som samtidigt også tilbyder smidighed. De tape-lignende konstruktioner på overdelene giver støvlerne et visuelt revolutionerende look, som ikke før er set på en fodboldbane. Siden adidas Nemeziz så dagens lys i 2017 har vi udviklet yderligere på dem, så du bliver kampklar i det skarpeste fodtøj. De strømpe-lignende overdele skaber optimal kontrol, så du kan glide hen over græsset i perfekt pasform.

Nemeziz: straf modstanderne på banen med hævnrige scoringer

Bliv klar til at skabe kaos og forvirring i modstandernes forsvar. adidas Nemeziz lader dig glide mod mål med formernes aerodynamiske virkning. De lette og elastiske overdele smyger sig om fødderne, så du kan foretage retningsskift på et splitsekund med komforten i behold. Torsion System-såler sørger med en todelt opdeling for, at du kan bevæge forfoden for sig selv. Det giver mere stabilitet og fleksibilitet, hvad enten du strækker ud eller sparker til bolden. Der er dømt smidighed og individuel pasform, så du får et par fodboldstøvler, der er som skræddersyet til lige præcis dine fødder. Uanset underlagstype bliver du ustoppelig i dine adidas Nemeziz, som gør dig ustyrlig på grønsværen. Støvler testet af professionelle på verdensniveau sætter standarden for dine drømme. Så spil inde eller ude med komfort tapet om dine fødder. Det er materialetilpasning og fleksibilitet til topkarakterer.