alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningstøj til mænd

 
[187]
1 / 4
Side:af 4

Træningstøj til mænd, som kan vise hvor din sympati ligger

adidas træningstøj til mænd benyttes af flere professionelle klubhold, landshold og atleter. I kategorien her finder du både bukser, jakker og trøjer med design og logo for nogle af verdens førende fodboldklubber og fodboldlandshold. Så hvad enten din sympati ligger i Manchester eller München, så har du her chancen for at vise din støtte, i hvert fald så længe det drejer som om Manchester United eller F.C. Bayern München, fra netop disse to store fodboldbyer. Men man behøver nu ikke være fodboldtosset for at finde lækkert, og passende træningstøj til mænd her. Her er farver og designs som kan tilpasses og kombineres til at matche smag og behag, samtidig med at de er fremstillet af behagelige materialer. Her finder du en række banebrydende teknologier og tiltag fra adidas, som den fugtabsorberende AEROREADY teknologi, der hjælper med at holde dig tør, og til mere miljøvenlige materialer som genanvendt polyester.

Friske farver og tidløse design på træningstøj til mænd

Om du finder at de sprudlende farver bedst matcher din personlighed og energi på banen, i fitnessrummet eller i almindelighed, eller om du er til det mere afdæmpede, så kan du finde et match her. Vil du begå en af de store mode faux pas, så kan du sågar også vælge fuldstændigt at mismatche dit helt eget træningssæt, bestående af træningstøj til mænd i fuldstændigt kolliderende farver. Valget er dit. Til gengæld vil du altid kunne finde tøj som er behageligt selv til den mest intensive træning eller workout, eller blot til let fodbold med vennerne. Selvfølgelig finder du også perfekt farvekoordinerede sæt, ligesom dele med genkendelige adidas designelementer som 3-Stripes eller og altså dele med officielle landsholds- eller klublogoer. Mix og match og du er klar til at lade bolden rulle!