alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fodboldshorts til mænd

 
[126]
1 / 3
Side:af 3

Bliv klar til træning og kamp med fodboldshorts til mænd

Hos adidas kan man finde enhver form for fodboldshorts til mænd. Det store udvalg byder både på varianter med og uden lommer, de lidt kortere udgaver eller længere modeller. Der kan også findes samme udgave af fodboldshorts til mænd, som de professionelle stjerner, fra nogle af de tørste klubber rundt om i Europa, spiller i. Du bliver ikke automatisk til den næste superstjerne bare på denne baggrund, men der er ingen tvivl om, at det er en god hjælp i din træning eller til kamp, hvis du har tjek på dit udstyr. Modellerne findes i en række forskellige størrelser, så både børn og voksne kan få glæde af dem, ligesom de er tilpassede til både mænd og kvinder. Nogle af vores modeller er fremstillet af genanvendt polyester, for at spare på ressourcerne og reducere emissioner.

Fodboldshorts til herrer gør dig klar til kickoff selv på varme sommerdage

Det er også muligt at finde andre udgaver af fodboldshorts til herrer end de klassiske modeller. Der er flere forskellige slags Alphaskin tights, som nærmest svøber sig om lårene. Denne lette form for kompression giver en støttende følelse, så du kan præstere maksimalt til træning og kamp. Disse tights er fremstillet af stof, der er UV-beskyttende, så du ikke skal frygte solens stråler om sommeren, ligesom de takket være det åndbare stof, de er fremstillet af, hele tiden holder lårene kølige. Disse fodboldshorts til herrer kan sagtens bruges til andet end udelukkende fodbold. De er velegnede til atletik og til forskellige andre former for sport, ligesom de kan bruges om sommeren, når det gode vejr skal nydes i byen eller på stranden. De mange varianter og farver kan nemt kombineres med en flot t-shirt, og de kan også tåle en tur i bølgen blå, hvis det bliver for varmt.