alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvide tennisshorts

 
[8]
Mænd Tennis Hvid 2 in 1 HEAT.RDY Tennis shortsMænd Tennis Hvid 2 in 1 HEAT.RDY Tennis shorts

2 in 1 HEAT.RDY Tennis shorts

Mænd Tennis

Hvide tennisshorts gør det nemt at dyrke sport

Det vigtigste, man har brug for, når man dyrker sport, er, at ens shorts ikke falder ned eller generer én imens. Det sikrer adidas’ hvide tennisshorts med sin brede, behagelige elastik i taljen og indvendige snore, der kan bindes. Materialet, som de hvide tennisshorts er lavet af, gør, at shortsene er rare og behagelige at have på. De er fremstillet af 100 procent polyester, hvilke også gør dem nemme at ånde i, og de føles ikke for varme at have på, selv på en varm dag, hvor solen bager, eller under hård træning.

Hvide tennisshorts fuldender dit look

adidas’ hvide tennisshorts kan både bruges til sport og til dagligdagen i hjemmet, i naturen eller i byen. Det er et par shorts, der fuldender dit sporty og afslappede look. Det er shorts, som sidder behageligt og giver dig en lethed, samtidig med at de ikke signalere, at du nyder et aktivt liv. Sportsmæssigt er shortsene ideelle, da du ikke behøver at fokusere på din påklædning, men udelukkende på det sportsmæssige. Dine shorts falder ikke ned og holder formen under hele forløbet.

Sådan passer du på dine hvide tennisshorts

For at passe på dine hvide tennisshorts, så de holder sig pæne længe, er det vigtigt, at du overholder vaskeanvisningerne. Er der kommet pletter på, så lig shortsene i blød, hvis du ikke har mulighed for at vaske dem med det samme. Hermed mindsker du muligheden for, at pletterne sætter sig fast. Begynder dine shorts at lugte, selvom de er nyvasket, så prøv at tilsætte noget vaskemiddel, som er velegnet til sportstøj. Du kan også smøre brun sæbe på udsatte områder og lægge shortsene i en lukket og lufttæt pose i 24 timer, hvorefter du blot skal vaske dine hvide tennisshorts, som du plejer.