alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvid · Originals

 
[1298]
Pris
59 kr. - 9.900 kr.
599900

Hvide Originals - flot design i lækker kvalitet

Stærke kulører og pangfarver. Det er ikke alle sportsfolk, der er til de mere larmende toner. Det stringente, klassiske og rene look finder du til gengæld i sortimenterne med hvide Originals, der ærer og hylder vores tidligere designs, samt fornyer dem på mange måder. Retro, klassiske og autentiske. Hvide adidas Originals kendes altid på Trefoil-logoet. Det cool design, der aldrig lader tvivl om inspirationskilden, nemlig adidas' eget arkiv. Tøj, sko og tilbehør. Farven hvid er et gennemgående tema over hele linjen, så du kan kæmpe i din foretrukne disciplin iklædt hvidt. Du får et højteknologisk outfit fra top til tå – komplet klar til kamp med hvide adidas Originals. Start med tøjet og lad AEROREADY holde dig dejlig tør under træning. Både så du forbliver afkølet og sved ikke skaber store pletter på dit hvide outfit.

Hvide adidas Originals – skab en klar profil i hvide farver

Hvide dele kan bruges til alt, også når det kommer til dit sportsoutfit. De hvide dele, du finder her, er både tidløse og sørger for, at solens stråler ikke overopheder dig, når du er allermest aktiv. Solen bager ikke på dig ligesom ved farven sort, men ellers er UV-beskyttelse klar til at absorbere strålerne. En tennismatch, et slag golf eller en tur på havet. Hvide Originals er kendt inden for de klassiske sportsgrene, men også til hverdagsbrug, hvor du kan stråle iklædt dit streetwear med modefarven hvid. Tilsæt et par sportssko med Boost-teknologi og du kommer behageligt rundt i gaderne. Vores sko leverer nemlig komfort og bevægelighed, så dine skridt ikke bliver tunge. Eller gå all-in i et par Stan Smith, der indkapsler retro-essensen i kollektionerne med hvide adidas Originals. Brug dit hvide tilbehør både effektivt og til at style med. Hvide ure, sokker eller caps. Stilen er lagt til sport og fritid.