alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fodbold · Tørklæder

 
[13]
Fodbold Hvid Real Madrid tørklædeFodbold Hvid Real Madrid tørklæde

Real Madrid tørklæde

Fodbold

Fodbold Sort Condivo halsedisseFodbold Sort Condivo halsedisse

Condivo halsedisse

Fodbold

Fodbold Sort Tiro Primegreen AEROREADY halsedisseFodbold Sort Tiro Primegreen AEROREADY halsedisse

Tiro Primegreen AEROREADY halsedisse

Fodbold

Fodbold Rød Arsenal tørklædeFodbold Rød Arsenal tørklæde

Arsenal tørklæde

Fodbold

Fodbold Rød Benfica halstørklædeFodbold Rød Benfica halstørklæde

Benfica halstørklæde

Fodbold

Varm halsen med de originale fodbold tørklæder

Fodbold tørklæder findes i mange afskygninger, og alle steder man ser fodboldfans samlet, der vil der også være kamp- og klubtørklæder, som stolt vises frem, Nu er det ikke sikkert, at du lige skal til en kamp med favoritholdet, og man behøver heller ikke gå med dem holdt højt over hovedet. Faktisk vil de for dig selv nok være mest effektive om halsen på de kolde dage. På forsiden står klubnavnet, sammen med klubbens officielle logo. På bagsiden finder du en specialdesignet udgave af adidas ikoniske 3-Stripes logo. Farverne matcher dem du kender fra din favoritklub, og ud over at kunne matche en eventuel klubdragt du måtte have, så kan disse klubtørklæder også matche meget andet fra garderoben. Et smart og behageligt tilbehør, som naturligvis er glatstrikket og har de klassiske frynser i enderne. Her kan også være mere neutrale halsedisser, som kan være enormt praktiske, til enhver slags påklædning, da de ikke er lavet specifikt til fodbold.

Vis din fodboldklub frem med fodbold tørklæder

Disse fodbold tørklæder kan faktisk være en fin og samtidig lidt diskret måde at vise, hvor din sympati ligger, når det kommer til fodbold. Ministre har jo også demonstreret, at fodbold tørklæder kan passe fint til et jakkesæt eller en pæn kjole. Dette er praktisk, da du sagtens kan bruge det til hverdag, om det er til skole eller arbejde spiller ikke nogen rolle, de kan passe fint ind de fleste steder. Samtidigt er disse halstørklæder behagelige og ganske effektive til at holde varmen, når solen ikke længere giver den samme varme. Så måske hele familien skal have matchende tørklæder? Det kan da altid vække lidt opmærksomhed. Man behøver heller ikke være specielt fodbold interesseret for at bære dem. De fungerer også fint som en souvenir, hvis man for eksempel har besøgt klubbens hjemby.