alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Indendørs fodboldtøj

 
[1]

Find lette og åndbare designs i det gode sortiment af indendørs fodboldtøj, der alle er ideelle til hårde timer i fitnesscenteret samt i sportshallen. Træn præcis som du vil i det komfortable sportstøj.

Nyd din træning med indendørs fodboldtøj

Indendørs fodboldtøj kan med fordel benyttes til de intense kampe, der i løbet af vinteren udspilles på gymnastikhallens gulve. Her er nemlig tale om behagelige designs, som fungerer optimalt i et indendørs miljø. Det fugtabsorberende AEROREADY-stof lader din hud ånde gennem de lange fodboldkampe, hvilket i fællesskab med fleksible pasforme sikrer en stabil komfort. Derudover kan du sagtens hoppe i de bløde og strækbare designs, hvis du har planlagt en hård time i fitnesscenteret. Komforten er den samme, hvad end du løber efter bolden eller fokuseret arbejder dig gennem dit træningssæt.

Indendørs sportstøj til årets utallige kampe

Lave temperaturer og dårligt vejr bør ikke afholde dig fra at nyde en god omgang fodbold. Derfor gør det gode udvalg af indendørs sportstøj det nemt for dig netop at rykke indenfor og fortsætte spillet i ly for kulde og regn. De mange designs er fremstillet af lette materialer, der leder fugt samt sved væk fra kroppen med det resultat, at du altid kan føle dig tør og veltilpas. Indendørs fodboldtøj giver dig af samme grund mulighed for at præstere på samme niveau som i kampe udenfor.

Holdbare designs til alverdens sportsgrene

adidas sportstøj er designet til, at du kan kaste dig ud i et hav af forskellige sportsgrene. Det er dermed ikke vigtigt, om du hælder mest til HIIT, spinning eller fodbold, da de slidstærke indendørs styles er velegnede til lidt af hvert. De er lavet af moderne og kraftige materialer, hvis holdbarhed resulterer i en lang levetid. Det er sportstøj, som giver dig friheden til at dyrke lige præcis den form for motion, der passer bedst til dig.