alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodbold · Baselayers

 
[7]

Komfortabelt og praktisk fodbold undertøj

Dette gælder naturligvis også undertøjet, eller fodbold baselayers, som det også kaldes. Det er dette lag, som sidder tættest ind til kroppen og som skal være med til at give den rette støtte og måske varme, for at du trygt kan spille videre, også hvis det er på den koldere del af året. Det kan også være en fordel hvis du er så uheldig, som mindst én af de største danske fodboldspillere gennem tiden, at dine shorts revner bagpå. Alphaskin, som vi har at gøre med her, svøber sig tæt til kroppen og yder en god støtte med let kompression. Samtidigt giver de en ekstra UPF 50+ UV-beskyttelse, er behageligt åndbare og hurtigttørrende. Alt for at du skal kunne yde bedst muligt og i det hele taget føle dig bedst muligt til mode. Nogle produkter er fremstillet med HEAT.RDY teknologien i stedet, men du får stadig den samme støtte og samtidig er de åndbare og afkølende, perfekt for fodbold undertøj når du knokler på.

Vigtigt at du føler dig tilpas

Sportstøj er ikke noget værd, hvis ikke du føler dig tilpas i det. Det vil bare genere og dermed distrahere dig, og derfor vil du ikke være i stand til at yde dit allerbedste. Undertøjet her er skabt så det sidder bedst muligt, med færrest muligt gener. For også at beskytte vores omverden, er der i nogle produkter brugt genanvendeligt polyester. Dette nedsætter resurseforbruget og emissionerne under produktionen, så du kan træne med lidt bedre samvittighed. Efterhånden som teknologien udvikles og forbedres, vil vi også se endnu mere af det fremover. Men husk, at fodbold undertøj er mindst lige så vigtigt som at du har de rigtige støvler og at resten af dit outfit passer dig. Det hele skal jo gerne gå op i en højere enhed og være med til at understøtte dig og ikke være en klods om benet.