alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbesko til drenge

 
[263]
1 / 6
Side:af 6

Løbesko til drenge: til knægte med fart i fødderne

Favoritfodtøjet over dem alle. Løbesko til drenge er placeret forrest på skohylden – klar til at gøre fødderne sportsklar. En løbekarriere starter tidligt, og adidas elsker at være med på mere end blot sidelinjen. Vi holder af at hjælpe og have indflydelse på alle drenges løbeperformances. Teknologier af en anden verden er innoveret og skabt for at holde drengefødder på rette kurs. Ingen frisk fyr kommer udenom de velkendte Boost-såler, der er designet til at skabe returenergi i forbindelse med dine skridt. Det bliver altså en tang mere motiverende og nemmere  at løbe – også når vejret viser tænder. Du kan også nyde komforten i et par løbesko til drenge med Bounce, der især kommer til sin ret på hård asfalt, hvor skoenes stødabsorbering øger komforten. Lad drengebørn i alle aldre løbe på ujævne underlag, og skab udfordringer i træningen. Continental™-såler er med til at holde poderne på benene takket være uovertruffen greb under neden.

Drengeløbesko er vejen til mere sport

Drag fordel af alle de veludviklede teknologier. Ikke kun integreret i sålerne, men også på overdelene. Fleksibel Primeknit er striklignende konstruktioner, der tilpasser sig fødderne. Som kronen på værket agerer HEAT.RDY-teknologien som membran, så dine fødder holdes dejlig tørre, når varmen stiger. Åndbarheden er intakt hele vejen for at opretholde den bedste komfort om drengefusser i enhver alder. Der er selvfølgelig tænkt i mere end konstruktioner, innovationer og teknologi under fremstillingen af løbesko til drenge. Designet er helt i tråd med aldersklasserne fra småbørn til skolebørn og teenagers, der alle er villige til at gå den ekstra mil, når der står adidas på logoet. Velcroluk, sprudlende farver, LEGO®, ©Disney og mange andre faktorer og samarbejder er med til at sende massevis af gutter ud på løbeture. Sport har ingen alder, og med løbesko til drenge er linjen lagt til masser af sund motion.