alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cykelhuer

 
[8]

Bær cykelhuerne under hjelmen eller for sig selv. Vores cykelhuer er designet med en slank silhuet og med bløde, åndbare materialer. De smidige konstruktioner giver en klassisk, komfortabel og tæt pasform.

Klassiske cykelhuer- og kasketter fra adidas

Cykelhuen er en klassiker inden for cykelsporten. Fra vinderpodiet til de lange landeveje; dette item er efterhånden blevet synonymt med cykelsportens adrenalin, fart og dedikation. Hos adidas har vi designet et bredt udvalg af cykelhuer til alle typer ryttere. Baseret på vores mange års erfaring med design af sportstøj og støttende accessoires kan du nyde ekstra komfort, varme og klassisk cykelstil i sadlen.

Nyd solen i sadlen med en kasket til cykling

Der venter åbne landskaber, blå himmel og masser af solskin derude. Men adidas cykelkasketter kan du tage den tidløse streetstil med dig i sadlen. Vores kasketter til cyklen er lavet i blød lærredsvævning og justerbar lukning, hvilket er med til at give dig en kasket perfekt pasform. Bær den under hjelmen for ekstra beskyttelse mod solens stråler, eller bær den efter løbet. Den smalle skygge beskytter øjnene mod direkte lysindfald, så du kan koncentrere dig om det vigtigste. Kasketten er designet med tre paneler og er inspireret af den ubesværede urbane stil.

Bæredygtige cykelhuer- og kasketter med optimal komfort

Sæt dig op i sadlen uden distraheringer eller bekymringer. adidas’ klassiske cykelhuer- og kasketter fås i kollektioner i 100 procent bæredygtige materialer. Dette initiativ er en del af vores ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald. Du finder kasketter i en bred vifte af designs, så du nemt kan matche den med din unikke cykelstil. Få ekstra farver på landevejen ved at gå efter vores huer i stærke pangfarver. Er du mere til det minimalistiske look? Så vil du elske vores cykelhuer i grå, sorte og hvide nuancer. Alle vores kollektioner er selvfølgeligt prydet med adidas’ ikoniske Trefoil-logo, så du kan vise din dedikation til sporten.