alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Cykelundertøj

 
[13]

Cykelundertøj: op i sadlen, og mærk komforten!

Et cykelland som Danmark kræver sit look. Start med grundbasen, og byg ovenpå! Cykelundertøj fra adidas er komfort direkte mod huden. Masser af watts og omdrejninger i pedalerne. Bare rolig, du skal nok holde tør, når du kæmper om podiepladserne, med AEROREADY-teknologien, der yder svedtransportering, så du slipper af med fugt. Fra ankel til hals. Cykelundertøj er hele paletten til cykling både ude og inde i form af spinning i fitnesscenteret eller landevejs- eller trail-cykling. Elastan giver dig maksimal bevægelsesfrihed i hele kroppen, og de funktionelle mesh-paneler de helt rette steder sørger for ekstra udluftning, så et behageligt kropsmiljø opretholdes. Elastikker i taljer og bluselinninger bidrager til en ønskværdig pasform med frihed til at give den gas i pedalerne uden begrænsninger. Oplev Techfit-teknologien på egen krop, der holder tøjet på plads under alle dine performances, så dit cykelundertøj ikke glider op og skaber uhensigtsmæssige forstyrrelser. Uanset niveau og intensitet får du glæde af det gennemtestede undertøj. Vores sponsorerede cykelryttere er med til at optimere og give input, der gør tøjet brugbart på selv de mest krævende distancer.

Cykelundertøj beskytter resten af dit cykeltøj mod snavs

Det sidder direkte på huden og tager imod sved og snavs fra kroppen. Cykelundertøj med antibakteriel virkning skaber et mere hygiejnisk miljø, mens hurtigtørrende materialer sørger for, at du ikke skal vride tekstilerne efterfølgende. Bæredygtighed er en fast del af vores filosofi, og her kan du iklæde dig cykelundertøj i genanvendt polyester, så emissioner og ressourceforbruget kan reduceres. Muligheden er der takket være teknologier som Primegreen, hvor der ikke tages ny plastik i brug. Hurtigere restitution og reducering af muskelvibrationer under cykelturen? Det er muligt med cykelundertøj i kompressionspasformer, der både støtter musklerne og samtidig skaber øget blodcirkulation. Tilføj et isolerende mellemlag ved behov og overtøj som den yderste, beskyttende skal-beklædning. Vi fører alt inden for cykeltøj, og med cykelundertøj er dine baselayers på plads.