alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Strømper til børn

 
[7]

Fodboldsokker til børn er et must hvis man vil undgå kolde fødder

Det er altid rart om sommeren at kunne rende rundt på stranden i et par sandaler uden strømper. Men når man tager et par fodboldstøvler på, så er det bare ikke det samme, hvis man har bare tæer. Derfor er et par fodboldsokker til børn et must for alle børn og unge, der elsker legen med den runde bold. Fodboldsokker til børn beskytter fødderne i støvlerne, og de er tilpas strækbare, hvilket tillader foden ordentlig bevægelse i støvlerne. Samtidig er de produceret så syninger og andet ikke sidder og generer på tæerne eller selve foden. Der er god komfort til fødderne, så de frit kan sparke, score, tackle og alt det andet, som hører med til fodbold. De kan sagtens bruges på de lidt køligere dage. Hvis man eksempelvis skal ud og gå en længere tur eller lignende, så er disse fodboldsokker til børn også særdeles praktiske.

Forkæl dine fødder med fodboldstrømper til børn

Vores udvalg af fodboldsokker til børn er stort, og der kan findes stort set lige præcis den farve strømper, som passer til resten af outfittet. De er produceret i slidstærk nylon, så de kan holde til masser af kampe og træninger, og går ikke i stykker blot på grund af en glidende tackling eller en fantastisk dribletur. Fodboldsokker til børn er det helt rette tilbehør til træningen og tillader dig at fokusere på at udvikle og forbedre dig som fodboldspiller, uden at skulle tænke på, om fødderne nu bliver kolde eller ikke er dækket ordentligt ind i støvlerne. Der er fuld støtte og god bevægelighed, så hvert skridt og hver dribling føles helt naturligt. De sidder naturligt tæt på foden og benet, så de ikke hele tiden glider ned og ej heller sidder for stramt til.