alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Strømper til børn

 
[7]

Strømper til børn: når kolde fødder skal undgås

Bare fødder kan gå an i et par sandaler eller badesko. Men står der sportssko på skemaet, er sokker et must. De beskytter fødderne indeni skoene, så syninger og limninger ikke generer direkte mod huden. Strømper til børn er komfort hele vejen fra hæl til tå. En afbalanceret procentdel elastan gør strømperne tilpas strækbare. Lige noget, der er brug for, når der skal løbes, sparkes og vandres med fuld energi. Fodsved behøver du ikke bekymre dig om. Mesh-indsatser sørger for ventilering, der gør det behageligt at være aktiv. Strategisk placerede støddæmpnings-zoner tager imod alle tryk fra underlagene, så du ubemærket kan drible dig gennem forsvaret, eller give dig i kast med et brostensløb. Forstærkede punkter på hæl, mellemfod og tå giver fuld støtte, så fødderne ikke glider rundt i skoene. Hvert et punkt understøttes til perfektion – uden at gå på kompromis med den frie bevægelighed.

Strømper til børn er fodforkælelse til de mindste fødder

Stort set alle sportsgrene kræver strømper. Ankelkorte, mellemlange eller knæhøje designs. Din sport bestemmer stilen. Fodboldstøvler med opslag er designet med plads til benskinner. Så du kan drible afsted på grønsværen i det helt rette strømpelook. Naturligvis med adidas-logoet, som det synlige kvalitetsstempel. Fodboldstrømper, der kan matches med resten af looket, eller designs i kontrastfulde nuancer. Alle børn vil elske blødheden fra de ergonomiske strømper, der på selvsiddende vis holder pasformen vedlige. Tilpas tætsiddende modeller går ind og formindsker muskelvibrationer, så unge børnefødder kan holde endnu længere på banen. Slidstærkt nylon holder kamp efter kamp, så dine yndlingsstrømper kan tage perfekt vare på dine fødder, når der igen skal scores mål. Strømper til børn er sportstilbehør og vejen frem til talentfulde driblinger og komfort. Der er garanti for fri bevægelighed og støtte på samme tid, så hvert et skridt føles fantastisk.