alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

adidas Barricade

 
[8]

adidas Barricade: op med barrikaderne og styr kampen

De er for længst blevet ikonisk på en tennisbane. adidas Barricade har været med til de store slams, hvor trofæer hæves med stolthed. Vi er beærede over at kunne skrive store stjerner på listen over fans af adidas Barricade gennem tiderne. Kongeskoene af stabilitet og støtte. Præcist bygget til brug på de bonede tennisgulve, hvor hver en duel er afgørende. Smash modstanderen ud af banen, og tag kontrol over kampen i et par adidas Barricade, der med et optimeret støtteparti på mellemfoden holder fødderne på plads. Fleksibilitet og bredde i forfoden lader dig nemt steppe sideværts, når returbolde skal nås, og vindere skal bankes ned langs linjen. Opadrullende snuder med kantbeskyttelse øger slidstyrken på dine Barricades. Helt perfekt til hop og landing ved serv. Optimeret ankelstøtte kombineret med stødabsorbering i hælene giver dig de bedste forudsætninger, når der skal vendes og drejes.

adidas Barricade – dueller vindes fra nu af

Hardcourt eller grus? adidas Barricade står model til det hele. Du vælger blot den specifikke variant, så du med vanlig godt greb står fast og klar til at modtage returbolde på stribe. Det todelte Torsion System manifesterer den optimale stabilitet. Hæl og forfod skaber et naturligt flow og sikrer lynhurtig tilpasning til underlaget. Drag fordel af overdele i bløde materialer og med mesh, som lader fødderne ånde og få luft til at kunne holde hele kampen. Der er altså dømt tørre fødder og velbehag før, under og efter kampen. Om det er sjov træning eller ambitiøse konkurrencer, adidas Barricade klarer det hele. Så din vej mod tennissejrene bliver en komfortabel fornøjelse. Skoenes opbygning er et stilstudie i konturer, som tilgodeser hæl, midterfod og forfod på hver deres måde. Der er taget højde for fodens bevægelser under heftige kampe, hvor hvert et skridt er afgørende for at vinde bolden.