alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Real Madrid-hjemmebanetrøjer

 
[22]

Real Madrid-hjemmebanetrøjer: en vaskeægte fan!

Kongeklubben over dem alle! Vi forstår så godt, at du er fan. Real Madrid-hjemmebanetrøjer er støtte til holdet, der har vundet mest i europæisk fodbold. Hos adidas er vi stolte over samarbejdet, der giver dig fodboldtøj lig med de professionelle spilleres. Fejr sejre, og hold sammen i nederlag i Real Madrid-hjemmebanesæt. Støt i med- og modgang iklædt hvid og blå! Hele holdet løftes af stemningen med fans på lægterne, som ikke lader tvivl om deres tilhørsforhold. Træn løs med Los Blancos helt tæt på kroppen, hvor du kan bevare komforten hele vejen igennem takket være AEROREADY, der med sin effektive svedtransportering holder huden tør under hede performances. Målfarlig som en af de hvide vikinger fra den spanske hovedstadsklub. Du får følelsen iklædt Real Madrid hjemmebanesæt, der skræmmer modstanderen ved synet af konge-logoet. Sid foran skærmen, eller vær direkte til stede på Santiago Bernabeu i bløde letvægtsshorts og T-shirts, der motiverer kamp efter kamp.

Real Madrid-hjemmebanesæt: den hvide basisfarve er kendetegnet

Jo flere I er sammen med Real Madrid-hjemmebanesæt, desto mere intenst pres lægges der på modstanderne. Sammen er vi stærkere, og Los Vikingos vil styre mod endnu en sejr! Alt sammen toppet med bæredygtighed, hvor vi hos adidas reducerer emissioner og ressourceforbruget gennem vores innovative udviklinger. Real Madrid-hjemmebanetøj med Primegreen er både nutid og fremtid. 100 procent genanvendt polyester betyder ingen brug af ny plastik under fremstillingen. Brede elastikkanter i shortsene holder dem optimalt og sikkert på plads, mens elastan yder den nødvendige strækbarhed i resten af materialerne, så du kan varme op, træne og strække ud med største komfort og bevægelsesfrihed. Er dit Real Madrid-hjemmebanesæt til dit eget spil eller som støtte på lægterne? Det luftige letvægtstøj har ingen begrænsninger, så du kan blot folde dig ud på alle ledder og kanter. Naturligvis i hvid, som den velkendte fællesfarve.