alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Pigetøj

 
[435]
Future Icons 3-Stripes Cotton tights
Condivo 20 træningsbukser
Tiro 19 træningsbukser
CORE18 PRE PNTY
Future Icons Shiny træningsdragt
adidas x Classic LEGO® bukser
adidas x LEGO® Play Short tights
Badge of Sport Full-Zip Hoodie joggingdragt
Adicolor Full-Zip Hoodie sæt
Tiro 19 træningsbukser
Core 18 bukser
Badge of Sport Cotton træningsdragt
Must Haves hættetrøje
Messi Tiro Number 10 træningsbukser
Allover Flower Print SST træningsoverdel
Adicolor træningsjakke
Tiro 19 træningstrøje
Core 18 træningsshorts
Core 18 jakke
adidas SPRT Collection Graphic T-shirt
Badge of Sport Summer sæt
Trefoil T-shirt
adidas Essentials 3-Stripes leggings
Future Icons 3-Stripes bukser
AEROREADY Training 3-Stripes Knit shorts
adidas x Classic LEGO® træningsdragt
adidas x Classic LEGO® Tee and 3/4 Pants sæt
adidas x Classic LEGO® sparkedragt
Graphic jumpsuit
Training Equipment 3-Stripes tights
adidas Essentials tights
Tennis Pop-Up skørt
Flower Print tights
Future Icons 3-Stripes Logo T-shirt
adidas x Classic LEGO® joggingdragt
adidas x Classic LEGO® Cuffed bukser
Core 18 bukser
Woven træningsbukser
Sweden hjemmebanetrøje
Core 18 træningsbukser
Graphic Full-Zip Hoodie sæt
Woven træningsbukser
adidas x Classic LEGO® sparkedragt
1 / 10
Side:af 10

Black Friday: pigetøj – store besparelser på beklædning!

Veninderne har det på og idolerne ligeså. adidas er i høj kurs til både fritid og sport, og vores miks af mode og funktionalitet er i en klasse for sig. Black Friday med pigetøj er chancen for at score fordele på priserne. En skoletime eller en træningstime. Der er beklædning til det hele. Op gennem årene har vi bygget et ekstra lag på i form af bæredygtighed, så piger i alle aldre kan få miljøvenlighed ind med modermælken. Black Friday med pigetøj er nemlig også lig med reducering af ressourceforbruget og emissioner. Økologisk bomuld, 100 procent genanvendt polyester og tøj lavet af kasserede fiskenet. Det er blot nogle af de miljøvenlige fordele, som vi har integreret i de fleste kollektioner. Samarbejdsaftaler med topdesignere, artister og professionelle sportsudøvere giver os værdifulde input, som indarbejdes i alle processer. Dermed er linjen lagt til moderigtige outfits, som også sidder super godt på kroppen.

Sorte fredag med pigetøj: Priserne går bogstavelig talt i sort!

Piger i alle aldre kan spejle sig i deres forbilleder, der ofte er professionelle topatleter. Hos adidas har vi både tøjet og priserne, så friske tøser kan få gang i sportskarrieren. Sorte fredag med pigetøj giver forældre et smil på læben. Der er nemlig dømt store besparelser, samtidig med at lommepengene rækker længere. Oveni alt det venter innovative teknologier og detaljer, som højner komforten under aktivitet. AEROREADY lader aktive pigekroppe ånde. Svedtransportering sørger desuden for at holde huden tør. Ventilerende mesh-paneler er yderligere med til at højne kropskomforten. Elastiske taljer med løbesnor i bukser og shorts gør det nemt at finde den rette pasform, mens elasthan sørger for fleksibilitet i materialerne. Black Friday med pigetøj er lutter gode tilbud til piger i alderen 0-16 år. Fra baby til teenager – adidas følger dig trofast igennem alle årene og videre endnu!