alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg til piger

 
[788]
X_PLR sko
Core 18 bukser
Questar Flow NXT sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Swift Run X sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
TENSAUR RUN I Sko
Tiro 19 Presentation jakke
Linear hættetrøje
Training Equipment 3-Stripes tights
Adicolor SST træningsbukser
Donovan Mitchell T-shirt
adidas x Marimekko AEROREADY Training Floral-Print T-shirt
Juventus hjemmebaneshorts
Adicolor SST træningsbukser
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Questar Flow NXT sko
adidas Racer TR x LEGO® sko
Sweden udebanetrøje
adidas x Classic LEGO® rygsæk
Predator Match benskinner
Training Equipment 3-Stripes tights
Skinnende dunjakke
X_PLR J
adidas x Classic LEGO® joggingdragt
X_PLR J
Continental 80 Stripes sko
adidas x Classic LEGO® joggingdragt
adidas Racer TR x LEGO® sko
adidas 4DFWD Pulse sko
Response Super 2.0 sko
adidas Racer TR x LEGO® sko
adidas SPRT Collection Graphic T-shirt
adidas x Classic LEGO® sparkedragt
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Hooded træningsdragt
adidas 4DFWD Pulse sko
LEGO® Move AEROREADY træningsdragt
Adicolor træningsdragt
adidas x Disney Mickey og Minnie Tensaur sko
SUPERSTAR 360 C
adidas Racer TR x LEGO® sko
Adilette sandaler

Gå på opdagelse i adidas store udsalg til piger

Fra sporty spice til track star! Her finder du alt det, din pige har brug for, så hun kan få både stil, komfort og øget performance. Du giver hende ikke bare et forspring i et par adidas sneaks med Boost-sål, men der er tilmed penge at spare. Fra sneakers og T-shirts til hoodies, bukser og jakker. Din aktive pige har brug for tøj, som understøtter hendes bevægelser og lader hende bevæge sig komfortabelt gennem dagen.

Stort outlet til piger fyldt med klassiske styles

Shop adidas’ banebrydende teknologi med store rabatter i vores svedige udsalg til piger. Den alsidige UltraBoost-20 memellemsål sender energien direkte tilbage til hendes fødder, hvilket er essentielt, når hun skal yde maks. Continental-ydersålene giver et uovertruffent greb i al slags vejr, og i kombination med Speed Lacing-systemet bliver hun klar til nye eventyr på ingen tid. Du finder et stort udvalg af fede sneakers og sko i adidas outlet til piger.

Lad hende vise sin dedikation til sporten

Om din pige træder ind på banen til en stor kamp, eller hun er ved at tage sine første skridt i retning af sportsglæden, betyder intet. Vi har et stort udvalg i udsalget til piger, ligegyldigt hvilken stil de har, eller hvilken sport de dyrker. Til de intense træninger hjælper AEROREADY kroppen med at ånde og regulere temperaturen under hele forløbet. Efter træningen er det tid til vennerne, og her kan hun trække i adidas klassiske French Terry-hættetrøje, som hjælper med at holde varmen fra A til B. De mindste kan også tage del i 3-Stripes-livet med alt fra shorts til T-shirts og track suits. Du finder et stort udvalg i vores udsalg til piger. Når solen står højest, og der er familietid på stranden, så kan du allerede nu sikre, at de er beskyttet mod solens stråler. Vælg trøjer og shorts med UV-beskyttelse, så solen kan nydes i længere tid.