alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Stan Smiths

 
[99]
1 / 3
Side:af 3

Stan Smiths - de klassiske sneakers alle mennesker elsker

Nogle modeller er så definerende og trendsættende, at de aldrig går af mode. År efter år byder vi dem velkommen, fordi de gang på gang formår at løfte vores outfit og bringe stil og komfort til hverdagen. Stan Smith adidas er en af de modeller. Første udgave så dagens lys på tennisbanen i starten af 1970’erne. Fra tennisbanen til hverdagen og fra hverdagen til nattelivet. Disse sko dur til det hele, og det gælder uanset hvilket årti, vi befinder os i. Designet forbliver tidløst og vil for evigt skrive sig ind i vores bevidsthed som et legendarisk stykke fodtøj.  

Uendelige muligheder og komfort med Stan Smiths adidas

adidas Originals Stan Smiths er fodtøj, der ikke behøver gøre brug af pral. Udseendet og komforten taler for sig selv. Det simple, minimalistiske design går vel i hånd med store dele af garderoben. Jeans, kjoler, toppe, nederdele og sportstøj. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at parre skoene med garderobens outfits. Den flade ydersål i gummi kombineret med den bløde, formstøbte indersål gør hvert skridt til en leg. OrthoLite® er den behagelige indersål, der forhindrer lugtgener ved at formindske væksten af bakterier. Med de endeløse kombinationsmuligheder og den sublime komfort er det let at forstå, hvorfor personer verden over hylder adidas Stan Smiths.  

Altid en unik model til dig

Klassisk betyder langt fra, at vi lader udviklingen stå stille. Nye variationer i sortimentet af Stan Smith adidas gør kontinuerligt indtog på markedet. Det betyder, at der altid er en model, der stemmer overens med netop din enestående person og dine unikke behov. Pangfarver på hæl, læder med grafiske mønstre, varmt indvendig for, velcrolukning eller snørebånd. De ikoniske sko følger tidens tendenser, og vi tilføjer hele tiden nye detaljer, så de dækker dine behov. Og det uden at afvige fra det tidløse design. Autenticitet forbliver nøgleordet.