alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Originals-klipklappere

 
[74]
1 / 2
Side:af 2

adidas Originals- klipklappere sætter afslapning i højsædet

Kulturarv, tilbageblik og et dyk ned i arkiverne. Originals er retro og det bedste fra dengang – kombineret med nutidens tvist. Vis din yndlingsfarve i adidas Originals- klipklappere med farver og logo fra dit yndlings-fodboldlandshold, eller tag et vovet skridt i avantgarde looks fra et af vores designsamarbejder med velkendte artister. Konturformede fodsenge lader dine fødder plante sig trygt og godt i adidas Originals-klipklappere. Praktiske slip-on-konstruktioner gør det nemt at træde ind og ud af badesandalerne, mens de hurtigtørrende overdele sender dig fra vandkanten og videre ud i livet med komfort. Nubrede undersåler giver et godt tag i underlaget, så du kan stå fast med stil og balance. Badeland, fitnesscenter, hjemmehygge eller vandaktiviteter. Du vil få stor glæde af dine adidas Originals-klipklappere. Du bestemmer naturligvis selv, om det skal være med eller uden sokker.

Sport eller fritid: adidas Originals- klipklappere kan det hele!

Ydersåler i gummi tilpasser sig dine fødders former, mens ergonomiske udformninger og praktiske fald leder vandet væk fra fødderne. Ekstra velvære til trætte fødder. adidas Originals- klipklappere med massageknopper lader dine fødder op på ny! Bæredygtighed i hvert et skridt takket være vores innovative teknologier fra øverste hylde. adidas Originals- klipklappere er fremstillet i genanvendte materialer, som er med til at reducere emissioner og forbruget af ressourcer, så vi kan gøre jorden til et bedre sted i fremtiden. Nyd optimeret komfort i et par klipklappere med indersåle i kork. Det fleksible naturmateriale aflaster og støtter på behagelig vis. Nyd samtidig et behageligt fodmiljø, da kork både isolerer mod kulde og varme. Det er ikke kun ren afslapning iklædt et par adidas Original-klipklappere. Effektive Boost-såler sørger for returenergi, når du er på farten i dine klipklappere. Samtidig kan du nyde teknologiens veludviklede stødabsorbering, så du kan stå imod bump og stød fra hårde underlag.