alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

EQT

 
[13]

Tidsløse EQT designs bringer fortiden ind i nutiden

Fra dansegulvets skrå brædder til byens livlige gader og videre til workout og træning. EQT er funktionelt sportsbeklædning samt urbant og retro-inspireret fodtøj, der er skabt til atleter og hverdagsentusiaster med en stor appetit på livet og hang til aktive udfoldelser. Det bedste fra 90’erne bringes til live, mens alt overflødigt skæres fra. Resultatet er EQT adidas i et væld af minimalistiske og strømlinede designs tilsat en række hæsblæsende teknologier centreret om stødabsorbering, komfort og pasform. Velkommen tilbage til de udødelige klassikere.

Autentisk adidas EQT fodtøj centreret om stødabsorbering, look og pasform

Det revolutionerende og tidsløse EQT fodtøj bringer dig rundt i hverdagen via skarpe og skelsættende teknologier som støddæmpende og letvægtig EVA-mellemsål, bløde overdele i mesh og holdbar ydersål i gummi, der giver et solidt fodfæste uanset underlag og terræn. Den sublime pasform leverer en støttende og fastlåst følelse, der bliver ved dig dagen igennem. Stor hælkonstruktion og påsætningsdesign resulterer i et autentisk look, der for alvor omfavner tidligere tiders klassikere. Ikoniske modeller tilsat moderne teknologier leveret til dig, så du kan indtage gader og stræder med nye mængder af selvtillid og modebevidste udtryk.

Hyld det klassiske look og de stilrene design med EQT beklædning

90’er fodtøj er langt fra det eneste, der vækkes til live i kollektionen af adidas EQT. Fortsat med inspiration fra de tidligere årtier kan du nu klæde dig på i blødt og letvægtigt tøj, der omfavner det afslappede og sporty look med løs og komfortabel pasform. Stilrene farver og strømlinede designs gør disse dele til garderobens nye uundværlige basisvarer. Foruden inspiration fra fortiden, dyrker EQT det rå streetlook eller tager afsæt i fodboldens givende verden. Nogle klassikere og ikoner er for gode til at lade forgå. EQT bakker op om den filosofi. Lad os sammen hylde fortiden.