alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Manchester United · Hjemmebanesæt

 
[11]
Kvinder Fodbold Rød Manchester United 21/22 hjemmebanetrøjeKvinder Fodbold Rød Manchester United 21/22 hjemmebanetrøje

Manchester United 21/22 hjemmebanetrøje

Kvinder Fodbold

Fodbold Gul MUFC H GK JSY LFodbold Gul MUFC H GK JSY L

MUFC H GK JSY L

Fodbold

Børn Fodbold Hvid Manchester United 21/22 hjemmebaneshortsBørn Fodbold Hvid Manchester United 21/22 hjemmebaneshorts

Manchester United 21/22 hjemmebaneshorts

Børn Fodbold

Vis din dedikation med Manchester United spillertøj

Lad verden vide, at du er en sand Manchester United fan! Man Utd spillertøj fra adidas giver dig både t-shirts til sommerens varme dage og langærmede versioner. Så kan du vise din dedikation, selv når vejret bliver koldere. Udover hjemme- og udebanetøj får du også pre-match trøjer. Materialet er åndbart, svedafvisende og hjælper med at holde din krop tør og temperaturen behagelig hele dagen. Elastiske materialer lader din krop bevæge sig frit. Flere af vores kollektioner er lavet i 100% genanvendte materialer. Så kan du både nyde at vise din passion til verden og gøre det med god samvittighed. Siden 2021 har 50% af adidas kollektioner bestået af genanvendte materialer. Det er en del af vores løfte om, at gøre vores for en mere bæredygtig fremtid og mindske verdens plastikaffald.

Manchester United hjemmebanesæt til alle dedikerede fans

Vores Man Utd spillertøj er for alle. Derfor giver vores kollektioner dig både slim fit jerseys for et tætsiddende, atletisk look, og de løsere varianter for en mere afslappet fornemmelse. De kommer med stilsikre designelementer og fede designs med team- og sponsorlogoer.Vil du gerne blande og matche, og vil du måske endda have Man Utd med dig i din hverdag? Så sæt vores underskønne jerseys sammen med dine favorit jeans og matchende sneakers. For et fuldendt look har vi komplette sæt til børn og voksne. Børnene elsker sættene, da det bringer dem ét skridt tættere på deres helte ude på fodboldbanen. Vi er inspirerede af fodbolden. Vi elsker farten, kraftudfoldelserne og dedikationen. Vores bomuldsblends giver irritationsfri komfort og svedabsorberende materialer, som sikrer maksimal komfort hele dagen. Da vores Manchester United spillertøj kommer i størrelse XS til XXL, er der rig mulighed for at iklæde fodboldfans derude. Tiden er altid rigtig til at vise din support til De Røde Djævle fra Manchester United!