alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golf udsalg til mænd

 
[30]

Bliv kongen af fariwayen med adidas’ golfudsalg til mænd

Hele ugen venter du på, at du kan pakke din golftaske og bruge weekenden på greenen. Du lever og ånder for golfens elegance og knivskarpe præcision. Tag dit game til helt nye højder med adidas’ golfudsalg til mænd. Du sparer ikke bare penge, men også tid, når du ved, at dit gear og dit tøj er skabt præcist til dig. Der er ingen bekymringer. Tasken pakkes hurtigt med performance-dygtige materialer, så du kan bruge mere tid på den sport, du elsker.

Goltoutlet til mænd, som tør blive set

Du behøver ikke være professionel for at dominere banen. Vores golfoutlet til mænd byder på slanke profiler, afdæmpede farver og optimeret performance. De er designet til at imponere. Sex-panel-kasketter med det ikoniske Trefoil-logo på fronten sikrer, at du træder ud fra mængden. De giver ikke bare stil, men beskytter dig også mod UV-stråler. Vores halsvarmere og huer er lavet til de koldere sæsoner, hvor blæsten banker, og termometret sukker. Intet skal holde dig tilbage – heller ikke vejret. De lette polotrøjer er skabt i fleksible materialer med smarte mesh-paneler for optimeret ventilation. adidas’ golfudsalg til mænd byder også på vores mest innovative teknologier i kombination med tøj, der er skabt til roterende bevægelser og langtids aktivitet. AEROREADY leder svenden væk fra kroppen, så huden holdes tør og behagelig. Vind- og vandafvisende jakker holder regnen ude uden at gå på kompromis med åndbarheden. For et selvsikkert fodfæste har vi skabt en lang række golfsko med Primeknit-overdele og responsive Boost-mellemsåle. For mere tid til alt det sjove giver vores smarte Boa® Fit System en utroligt komfortabel pasform og en sko, der er nem at glide direkte ned i. Det er slut med distraheringer. Hold dit fokus på målet, og indtag din rette plads som kongen af fairwayen.