alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Trænings-T-shirts til mænd

 
[209]
Pris
71 kr. - 529 kr.
71529
1 / 5
Side:af 5

Trænings-T-shirts til mænd klæder dig godt på til enhver sportsgren

Dyrker du motion med så høj intensitet, at din svedproduktion sætter dit træningstøj på prøve? Så kender du sikkert følelsen af at være fuldstændigt gennemblødt af sved. Det er hverken rart for dig eller dine omgivelser. Det kan måske endda nå dertil, hvor det påvirker din koncentration og dermed din præstation. Det er derfor ikke helt lige meget, hvilke trænings-T-shirts til mænd, du vælger at træne i. Den rigtige T-shirt sørger for, at din hud kan ånde og flytter samtidig varmen væk fra din hud for at minimere din svedproduktion. Disse T-shirts er fremstillet med HEAT.RDY- og AEROREADY-teknologier, som netop holder dig afkølet og ventileret, når pulsen er høj og sanserne er skærpede.

Gør nytte af den frie bevægelighed i adidas trænings-T-shirts til mænd

Er du til den traditionelle T-shirt, den ærmeløse eller en singlet til løb? Modellerne er tilpasset alle varmegrader lige fra en lun forårsdag til den værste hedebølge om sommeren. Særligt de ærmeløse og singletterne passer utroligt godt til sport, hvor du har brug for fri bevægelighed i skuldrene f.eks. løb og tennis. Og skulle du begive dig ud på en sen løbetur efter solnedgang, vil refleksdetaljerne hjælpe de øvrige trafikanter eller gående med at få øje på dig i mørket og uden tvivl lægge mærke til din adræthed.

Sæt stil på din hverdag med et sporty look

Trænings-T-shirts til mænd er ikke forbeholdt træning og konkurrence. Nogle dage i skolen eller på arbejdet vil du bare gerne fremhæve din atletiske stil og have afslappet og behageligt tøj på, som hverken strammer eller kradser. Flere modeller fås med grafisk tryk og adidas ikoniske 3-Stripes logo, der er med til at sætte kulør på din garderobe. Sæt T-shirtene sammen med afslappede joggingbukser og et par fede sneakers.