alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Cykling · T-Shirts

 
[12]

Fuld klimakontrol med svedtransporterende cykeltrøjer til mænd

Den daglige cykeltur til og fra arbejde. Off-road-kørsel i udfordrende terræn omringet af skove og bakkede omgivelser. Uanset hvor din cykeltur tager dig hen, bakker adidas cykeltrøjer til mænd op om dine aktive udfoldelser med sine klimaregulerende egenskaber, der leder sved og fugt væk fra kroppen. Resultatet er, at du holdes tør fra første tråd i pedalerne til du parkerer cyklen ved dagens destination og det ønskede mål. Lugtgener håndteres og afværges iført cykling t-shirts til mænd tilsat banebrydende Polygiene-teknologi. De friske fornemmelser bevares, også når du giver den en ekstra skalle i cykelsadlen og øger tempoet på din tur.

Omsluttende cykeltrøjer til mænd eliminerer distraktioner

Læn dig fremover og grib styret, når der skal ekstra fart på dine cykelture. De specialdesignede adidas cykeltrøjer til mænd er fremstillet med en kinetisk omsluttende konstruktion, der favner din overkrop og efterlader dig med et sublimt fit og optimal bevægelsesfrihed. Alt det så du kan komme gnidningsløst ud i alle cykelsportens positioner og løbende skifte fra den ene til den anden position. Kompressionspasform og fastlåsende stof støtter op om dine bevægelser og reducerer muskelvibrationer, så du kan træde uforstyrret i pedalerne velvidende om, at du tager kærlig hånd om din krop.

Bæredygtige modeller tilsat UV-beskyttelse og skarpe detaljer

Træk i en kompromisløs cykeltrøje til mænd, der med sine runde halse, buede sømme og mesh-indsatser på arme og ryg forener en række skarpe detaljer i ét og samme stykke tøj. Suppler dine cykelture med en cykeltop til herrer tilsat kraftig 50+ UV-beskyttelse. Maksimal solbeskyttelse bliver gjort til en naturlig del af din sporty beklædning og hverdag. Brugen af genanvendt polyester er din garanti for bæredygtige cykeltrøjer til mænd, der støtter op om de grønne principper. Det sker ved aktivt at nedsætte efterspørgslen på ressourcer samt reducere udledningen af emissioner i produktionen. Sammen bakker vi op om naturen, så du kan tage de gode fornemmelser med dig på dine cykelture.