alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cykeljakker til herrer

 
[9]

Kom altid godt afsted hele året rundt i funktionelle og stilige cykeljakker til herrer. De forskellige styles egner sig godt til både de kølige og varme ture i enhver årstid.

Five Ten Flooce vindjakke
Five Ten Flooce vindjakke
Five Ten Flooce vindjakke
Five Ten vindjakke

Pæne og praktiske cykeljakker til herrer

Cyklen er en vigtig del af manges hverdag, hvad end du bruger den til din daglige transport eller motion. Hos adidas kan du derfor finde et godt udvalg af cykeljakker til herrer, der er velegnede til korte og nemme ture såvel som krævende træningstimer på den tohjulede. De mange jakker er nemlig skabt specifikt til cykelturen, og af denne grund er alt lige fra de åndbare træningsjakker til de varme dunjakker fremstillet af moderne og slidstærke tekstiler. Det er først og fremmest materialer, der sikrer en behagelig pasform og en høj komfort fra start til slut på enhver cykeltur.

Cykeljakker til mænd, der elsker udfordrende ture

Det er de færreste cykler, der får lov til at stå ubrugte hen i lang tid. Derfor besidder de mange cykeljakker til mænd en utrolig holdbarhed, der gør dem i stand til at klare sæsonernes omskiftelige vejrforhold. De alsidige forårsjakker er for eksempelvis perfekte til de dage, hvor du blot ønsker en let isolering samt en vindafvisende overflade. Hvorimod de utallige regnfrakker er komplet vandtætte takket være et innovativt trelagsmateriale, der beskytter dig på de værste og mest regnfulde cykelture.

Gør den daglige transport endnu nemmere

Cykeljakker til herrer er skabt med både holdbarhed og ydeevne i tankerne, men det betyder naturligvis ikke, at den gode stil er blevet overset. Det store udvalg af både varme og lette jakker er designet, så du komfortabelt kan nå fra A til B, uden at du på noget tidspunkt skal gå på kompromis med din personlige smag. De ikoniske 3-Stripes er forenet med flotte og enkle farver, der gemmer på praktiske egenskaber, som gør det lidt nemmere at komme i mål på cykelturen.