alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Cykelbukser til mænd

 
[4]

Sus ned af landevejen i adidas cykelbukser til mænd

Varme ben, er glade ben. Derfor er cykelbukser en vigtig del af garderoben for den rutinerede cyklist. adidas har skabt cykelbukser til mænd, som kombinerer komfort med stil. Fra begynder til professionel, så findes der både de lette og luftige aerodynamiske bib tights til sommerens ture ud i naturen og de varme tights til dig, som ikke kan holde cyklen i kælderen om vinteren. De vandafvisende bib tights til mænd, sørger for at du kan tage jernhesten med ud, uansenfægtet af vejr og årstid. Med anatomisk formede cykel shorts til mænd, kan du nemt og komfortabelt sætte dig op på cyklen og suse afsted, præcist når det passer dig. Alle adidas cykelbukser til mænd har holdbar og vandafvisende belægning på forstykkerne, så du let kan holde vind og regn ude.

Bib tights til mænd beskytter dig mod kulde, slud og regn

Et solidt par bib tights kan være nøglen til, at kunne hoppe på cyklen året rundt. Alle adidas' tights har padding, så du kan side komfortabelt på cyklen i længere tid. Det lette, elastiske fleece i adidas' varmere versioner, isolerer varmen tæt ved kroppen. De vandtætte paneler foran lader huden ånde, mens det samtidigt beskytter mod vind og regn. Den matte sorte farve passer ind i alles garderober og kan matches med dit favorit gear.

Ustadigt vejr? Intet problem

Vores bib tights kommer i mange variationer. De er nemlig skabt til at holde til de helt lange distancer. Det elastiske stof smyger sig om kroppen for optimal åndbarhed og pasform. De kortere versioner er skåret over knæet. Race cut gør, at adidas bib tights føles som et ekstra lag hud og ikke irriterer i sømmene. Reflekterende detaljer og adidas logo giver ekstra tryghed, da de gør dig synlig i modkørende lys. adidas cykelbukser til mænd er skabt til atleten, som ikke vil lade sig hindre af vejr og årstid.