alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Yoga tøj til kvinder

 
[175]
Pris
119 kr. - 1.299 kr.
1191299
1 / 4
Side:af 4

Yogatøj til kvinder som vil have kvalitet fra Downward Dog til Savasana

Fra morgenens dybe stræk og blide solhilsner til eftermiddagens powerflow og aftenens stille mediation. Yoga er dit fristed. Det er der, du går i ét med din krop og lader bevægelserne flyde frit. Bøj din krop den vej de gode vibes går og gør det, i det mest behagelige og åndbare yogatøj du kan finde. adidas yogatøj til kvinder er skabt til dig, som ikke vil nøjes. Vores lækre materialer, strategisk placerede meshpaneler, brede kanter og spændende prints giver dig et stort udvalg. Din unikke stil skal afspejle sig i dit yogatøj. Siden 2021 har 50% af vores kollektioner været lavet af bæredygtige materialer. Genanvendt plastic opamlet ved havene indgår i vores produktion af polyester. Vi er medlem af Better Cotton Initiative, som sikrer bedre forhold for producenterne. Alt dette gør, at vi skaber tøj inspireret af det østens filosofi om Ahimsa. Dette betyder ikke-vold og opfordrer os mennesker til, at være gode mod verden omkring os. Det gør vi ved, at mindske vores aftryk på jorden.

Unikke prints og stilrene sæt er nøglen i vores yogatøj til kvinder

Fra brunch til vinyasa. Fra astanga til sofahygge. Fra meditation til festivalens dunkende bas. adidas yogatøj til kvinder passer til alle livets store og små begivenheder. Vigtigst af alt, så passer det til dig. Vores formsyede træningstights med høj talje og innovative mesh bh'er, passer perfekt til livets bevægelser. Trænger du til ekstra varme, så kombiner vores træningsshorts med en matchende, eller kontrasterende bh og lad sveden dryppe ned på måtten til en heftig omgang hot yoga. Innovativt AEROREADY materiale lader din krop ånde og transporterer sveden væk. Ligegyldigt hvilken yogaform du har forelsket dig i, så har vi tøjet til det. Fra stilrene jordfarver til festlig pang. Fra tight fit til løse T-shirts og shorts. Yogaen er for alle og det samme er vores brede kollektion af yogatøj til kvinder.