alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originials-tights til kvinder

 
[50]
1 / 2
Side:af 2

Få det ægte adidas look i Originals-tights til kvinder

Det er ikke uden grund, at adidas Originals er lig med ikonisk sportstøj, hvilket naturligvis også inkluderer de fantastiske Originals-tights til kvinder, som er langt mere end bare pæne at se på. Det skyldes først og fremmest, at materialerne altid er af den højeste kvalitet. Det er kombinationen af stof og design, der udelukkende er skabt til at forme sig efter din krop og ikke den anden vej rundt. Det samme kan siges om din stil. Originals-tights vil uden tvivl passe til de fleste af døgnets timer og sandsynligvis også de fleste af dine outfits. Det er ikke kun, når du giver den gas på løbebåndet, men i høj grad også når du blot går ned af gaden. Hvad er mere fantastisk end det?

Hård træning eller ekstrem afslapning

Hvad byder din dagligdag på? Måske involverer den lange udfordrende timer i fitnesscenteret eller hyggelige stunder på sofaen. Det er egentlig ikke det vigtigste, for Originials-tights til kvinder skal nok fungerer for dig, uanset hvordan din hverdag ser ud. Det er leggings, der kan bruges i enhver situation. Deres elastiske egenskaber tilpasser sig din krop på en måde, der giver dig frihed til at bevæge dig præcist, som du har behov for.

Din livstil, dine leggings

adidas originals-leggings er til dig, som ved, hvad du vil have. Fleksibilitet og komfort er en selvfølge takket være det sømløse design, men det samme er den gode stil. Det store udvalg af farver, længder og mønstre er blot nogle af de ting, som gør det muligt for dig at udtrykke din egen personlige smag. Det er ikke kun for syns skyld, at 3-Stripes pryder de mange forskellige tights. De ikoniske striber er et løfte om høj kvalitet og moderne stil, og de holder altid, hvad de lover. Originals-tights til kvinder vil hurtigt blive en del af dit signaturlook, og det eneste du skal gøre er at vælge dit favoritpar.