alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kvinder · Originals · T-Shirts

 
[375]
Pris
67 kr. - 1.049 kr.
671049
Kvinder Originals Rød REGULAR TSHIRTKvinder Originals Rød REGULAR TSHIRT

REGULAR TSHIRT

Kvinder Originals

1 / 8
Side:af 8

adidas Originals T-shirts til kvinder er designede til at håndtere hverdagen

Dagen byder på lidt af hvert, når man er et aktivt menneske, som gerne vil møde verden med åbne arme. Fra arbejde til træning og videre til vennerne. Du skal have T-shirts, som kan passes ind i alle dagens gøremål. Lad folk se, hvem du er på dit tøj alene. Vores adidas originals T-shirts til kvinder gør jobbet for dig, når du viser dit 3-Stripes-liv frem for verden. Mød den med selvsikkerhed.

Find din nye favorit trøje blandt adidas' Originals T-shirts til kvinder

Du går aldrig helt galt i byen med en af disse sporty klassikere. Vores T-shirts med klassiske designelementer giver dig den ægte adidas Originals stil i én enkelt T-shirt. For et gennemført look kan du matche med vores træningsbukser og ikoniske sneakers. Alle vores T-shirts tilbydes i et gennemtænkt design, fra hverdags-T-shirten i single jerseybomuld med krave og ribstrik til vores trænings-T-shirts med velplacerede mesh-paneler, som lader din krop ånde og holder fugten væk. Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre forholdende for bomuldsproducenter og nedsætte vores klimaaftryk. Vi tænker på dig og den jord, vi alle sammen bor på. Derfor har halvdelen af vores kollektioner siden 2021 bestået af genanvendte materialer som polyester og opsamlet plastik ved verdens have.

Til fest, til hverdag, til træning

Flere af vores kollektioner tager traditionelt træningstøj og giver det et moderne twist. Vores klassiske adidas Originals T-shirts med løst fit og Trefoil-logo foran er perfekte til hverdag og træning. De mere vovede T-shirts med cut outs eller droppet look passer perfekt til fest eller bare de festlige hverdage. Dit sporty look behøver ikke blive hjemme, selvom du skal ud og danse natten væk. Vi kombinerer komfort og stil, så du kan leve på din måde.