alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg af adidas Originals til kvinder

 
[915]
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsoverdel
Adicolor 3D Trefoil træningsbukser
Joggingbukser
Adicolor Classics Lock-Up træningsbukser
Adicolor Oversized sweatshirt
Soft Loose Cardigan
Ozelia sko
OZWEEGO Celox sko
Karlie Kloss Trainer XX92 sko
ZX Wavian sko
Adicolor Classic rygsæk
Originals Collab Crew sokker, 2 par
Young Z bæltetaske
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsbukser
Adicolor Classics 3-Stripes tights
Adicolor Essentials Fleece joggingbukser
Adicolor Classics Oversize T-shirt
Short jakke
Superstar sko
OZWEEGO OZWG W
NMD_R1 sko
OZWEEGO sko
Monogram Full Glitter Crew sokker, 2 par
adidas Adventure Weekender taske
Snapback Trefoil kasket
Primeblue SST træningsjakke
Adicolor Classics Adibreak træningsbukser
Adicolor Essentials Fleece sweatshirt
Adicolor Classics Big Trefoil T-shirt kjole
Bukser
Adicolor Classics hoodie
Adicolor Classics Woven Back Cuff joggingbukser
Joggingbukser
Always Original Slim Snap-Button bukser
Adicolor rygsæk, large
adidas Adventure Runners kasket
Bæltetaske
adidas Adventure rygsæk, large
Niteball 2.0-sko
Torsion TRDC sko
Disney Nizza Platform Mid sko
Oznova sko
Stan Smith H sko

Hyld fortiden med dette udsalg af adidas Originals til kvinder

De gode gamle dage. Der er nu noget over det. Er du tilbøjelig til nostalgi? Så er du ikke den eneste. Hos adidas hylder vi fortidens årtier med et stort udsalg af adidas Originals til kvinder. Fra 60’erne til 90’erne og af og til endda helt tilbage til tiden for adidas’ grundlæggelse og begyndelse i slutningen af 40’erne. De er her alle sammen; de store ikoner, der har beklædt alt fra sportsstjerner til hiphoppere, punkere og trendsættere. Nu kan ikonerne blive dine med dette udsalg af adidas Originals til kvinder. Pak dig ind i klassiske træningsbukser, trøjer og jakker. Legendariske 3-Stripes langs ben og ærmer vidner om din hang til retro og nostalgi. Fuldend dit ikoniske outfit med en lækker vintagesko og god deal. Ruskind, rene linjer og en markant skaltå er blandt detaljerne, der understreger tilhørsforholdet til tidligere tider. Lad blot fortiden trænge ind i nutiden. Vi bakker dig fuldt ud op.

Outlet af adidas Originals til kvinder – klassikere tilsat nye teknologier

De ikoniske looks er der ikke pillet ved. De er bevaret intakt og fremstår mere eller mindre på samme måde, som dengang de blev født. På den måde kan du tilføre din sport den helt rette mængde retro. Til gengæld har nye teknologier fået lov at gøre sit indtog i dette outlet af adidas Originals til kvinder. Det betyder performance-løbesko på tilbud, som understøtter dine aktiviteter og nomadetendenser. Det sker i form af spændstig Boost, der er den markante mellemsål, som leverer energi i takt med, at du bruger den. Nyd et stabilt fodfæste med Torsion® System. Teknologien skaber symmetri mellem forfod og hæl, så du lander sikkert, hver gang du sætter foden ned. Tilsæt dine sport gode, bæredygtige principper med træningstøj fremstillet af genanvendte materialer og ansvarlig bomuld. Hos adidas reducerer vi behovet for nye ressourcer via genbrug, mens Better Cotton er samarbejdet, der støtter bomuldsdyrkernes vilkår.