alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gold udsalg til kvinder

 
[61]
Kvinder Golf Blå Ultimate365 Primegreen Printed skørtKvinder Golf Blå Ultimate365 Primegreen Printed skørt

Ultimate365 Primegreen Printed skørt

Kvinder Golf

Kvinder Golf Sort Ultimate365 Print Primegreen Ankle bukserKvinder Golf Sort Ultimate365 Print Primegreen Ankle bukser

Ultimate365 Print Primegreen Ankle bukser

Kvinder Golf

Kvinder Golf Sort Hybrid Full-Zip parkaKvinder Golf Sort Hybrid Full-Zip parka

Hybrid Full-Zip parka

Kvinder Golf

1 / 2
Side:af 2

Golfudsalg til kvinder i præstationstærke materialer

Før du bevæger dig ud på greenen, skal du være iklædt funktionelle og komfortable outfits, der giver dig frihed til at performe. adidas’ golfudsalg til kvinder giver dig alt det, du har brug for, så du kan træne dine putts og svings, til de sidder knivskarpt. Fra sko til tøj og accessories. Vores golf-apparel er inspireret af golfens helt unikke elegance og præcision. Bukserne tilbydes i et slanks design med elastiske materialer til fri bevægelse, så du kan bevæge dig ubesværet fra golfbanen til den efterfølgende middag.

Stå fast. Hold fokus. adidas’ golfoutlet til kvinder

Dine sko er en af de mest essentielle dele af dit golf-outfit. De skal holde til mange timer i bevægelse samt give den nødvendige støtte, som dine svings kræver. Støtten kommer nede fra med golfsko til kvinder, der er udviklet til golfsportens bevægelser. Traxion-ydersåle er designet til optimalt greb i alle retninger og Boost-mellemsålene sender din energi direkte tilbage til fødderne, så du har overskud til at spille længere. adidas’ golfudsalg til kvinder er komfort på alle niveauer. Vores hatte beskytter dine øjne fra solens skarpe stråler, samtidig med at de giver dit outfit ekstra kant. Vores ankelsokker med let kompression sikrer et komfortabelt fit og ekstra støtte. Du kan trygt arbejde på dit sving, når du ved, at du er beskyttet af gear, der er lavet præcist til dig. adidas’ golfoutlet til kvinder er selvfølgelig designet til dig, som lever og ånder for dit spil. Derfor kan vores lækre og elegante polotrøjer nemt inkorporeres i din hverdagsgarderobe, så du får form, fit og klassisk golfstil hele dagen. Dit øje for detaljen og knivskarpe blik hører nemlig ikke kun til på fairwayen. Den er en del af dit liv, og med vores store udvalg af tøj, der er designet til golfens alsidige bevægelser, kan du holde dig aflølet og godt tilpas hele dagen.