alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golf · Vandtæt · Sko

 
[52]
1 / 2
Side:af 2

Gå greenen i møde med selvtillid i vores vandtætte golfsko

Dit udstyr er noget af det vigtigste, når du spiller golf. Især dine sko kan gøre hele forskellen. Her duer dine vanlige sportssko simpelthen ikke. For at du skal kunne yde dit maksimale, skal dine sko stå fast på underlaget, især når det bliver vådt. Det er derfor vi har skabt vores brede kollektioner af vandtætte golfsko. Dine fødder skal kunne positioneres ned til milimeteren, for at du kan få det perfekte sving. Stabilitet og støtte er derfor nøgleordene her. Fordi golf også er en sport med et helt bestemt tidløst look, har vi ikke mistet fokus på design. adidas brændende passion for design og æstetik skinner tydeligt igennem her. For at du kan bruge tid på det, som er vigtigt, giver vores innovative Boa® lukningssystem dig en golfsko, som er nem at glide ind og ud af. Golf handler nemlig om at være smart og tænke længere ud i fremtiden, samt om at have det kølige overblik. Vores golfsko giver dig en ting mindre at tænke på, så du kan holde fokus på dit næste sving.

Vandtætte golfsko som passer til din personlige og unikke stil

Traditionelt er golfsko lig med skindsko. Dette kan være helt fint når solen skinner. Men trækker det op til regn, kræver det mere af din sko. Vores Boost mellemsål giver dig ny energi for hvert et skridt du tager. De er lette og tynger derfor ikke dine skridt. Den vandtætte tekstiloverdel holder dine fødder tørre og INSITE® indersålen smyger sig om dine fødder. Fitfoam støddæmpning aflaster dine fødder, og i samarbejde med Traxion sål og Twist-Grip mønster får du en overlegen golfsko. Vores Torsion X-stabilitetsstav støtter op om din fod hele dagen på golfbanen. adidas vandtætte golfsko inspirerer til de store præstationer.