alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golfsko med pigge

 
[70]
1 / 2
Side:af 2

Golfsko med pigge giver et fast greb om underlaget

Du svinger, du rammer. Dit drive finder sin power i dit greb om jorden. At vælge de rigtige golfsko, er derfor alfa omega for dit spil. At have den nødvendige stabilitet, når du svinger, øger din præcision. Derudover skal dine golfsko give dig den nødvendige støtte, så du kan holde til endnu flere runder. Dette er grunden til, at professionelle spillere tager deres fodtøj alvorligt. Hos adidas brænder vi for sporten og din optimale performance, og denne passion kan du mærke i vores brede kollektion af golfsko med pigge.

Komfortable og fleksible golfsko med pigge

De fleste mennesker har ikke to ens fødder. Den ene er ofte lidt større end den anden. Når du vælger det perfekte fit, skal du derfor gå efter en sko, der passer til størrelsen på den største af dine fødder. Dine fødder vokser også en smule, når de bliver varme og kommer i bevægelse. Golfsko med pigge skal sidde tættere omkring føddernes midtersektion, så du får den nødvendige støtte under dit sving. Med adidas INSITE®-sockliner nyder du mindsket friktion og ømhed, selv ved mange timers spil. Vi har også designet bæredygtige golfsko med pigge af genanvente og slidstærke materialer.

Stå stærkt i adidas golfsko med pigge 

Der er ingen tvivl om, at golfsko med pigge er dem, som giver den bedste stabilitet på greenen. Vi har designet golfsko med asymmetriske pigge, så du kan stå på banen med øget selvsikkerhed. adidas’ X-Traxion-ydersåle giver vores mest faste greb om underlaget. Vores golfsko er også vandafvisende, men stadig utroligt åndbare. Fugten forlader fødderne, men regn og slud holdes ude. Brug så meget tid som muligt på banen med adidas BOA® Fit System, som gør skoene hurtige og nemme at tage af og på, da de kun skal justeres på siden.