alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Black Friday: Drengetøj

 
[210]
1 / 5
Side:af 5

Black Friday: drengetøj – frisk sportsmode til fyrene

Det er grund-looket nærmest fra skolestart til skoleslut. adidas sportstøj ses både til skolegange og fritidsaktiviteter samt alle mulige andre steder. Stilen er lagt til cool looks, der sidder afslappet på kroppen. Perfekt til alle sportsgrene samt til alle de stillesiddende timer på sociale medier og til filmaften i ungdomsklubben. Til Black Friday med drengetøj er der skruet ekstra ned for priserne, så alle drengelivets aktiviteter kan leves i yndlingstøjet. Masser af forældre bliver også glade. Der kan nemlig spares penge på tøjgaverne til sønnike, nevø, fætter eller hvem, du vil forkæle med lækkert sportstøj. Black Friday med drengetøj tænker længere end kundetilfredsstillelse. Miljøet er også i tankerne for kloden som helhed. Vores medlemskab i Better Cotton-initiativet er blot ét eksempel på, hvad der gavner naturen. Nemlig i form af forbedring af den globale bomuldsdyrkning. Få også glæde af vores forbilledlige Primegreen, der er en teknologi i tøjfremstillingsprocessen, hvor intet nyt plastik anvendes. Der er dømt 100 procent genanvendt polyester!

Rabatdag med drengetøj – slå til på dagen!

Der er tænkt på det hele i forbindelse med Black Friday med drengetøj: din pengepung, miljøet og naturligvis komforten. Den sikres især takket være moderne teknologi, der gør en positiv mærkbar forskel. Spillertrøjer med hele to yndlingslogoer! adidas samt din yndlingsklub på den internationale scene. Et kit med favoritklubben er din synlige støtte til idolerne. Mesh-indsatser i tøjet giver øget ventilation. Sammen med AEROREADY er det lig med optimal temperatur og tørhed i kraft af svedtransportering. Udendørstræning, lune haller, svømning eller noget helt fjerde. Rabatdag med drengetøj er alt, hvad friske gutter kan ønske sig. Detaljer som lynlåslommer, refleksdetaljer, UV-beskyttende overflader og høj halskrave er med til at gøre hverdag og sport mere komfortabelt. Elasthan og fri bevægelighed kombineret med Techfit skaber den perfekte balance i tøjet. Så alle drengebørn kan give den gas uden indskrænkelser.