alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af sko til drenge

 
[277]
Pris
119 kr. - 800 kr.
119800
1 / 6
Side:af 6

Udsalg af sko til drenge, som tager hver dag med storm

Din unge creator er begejstret for bevægelse. Han vil bevæge sin fødder og teste grænser. Fra nybegynder på fødderne til ung til teenager vil han gerne gå på opdagelse i alt fra haven til skoven og løbe- og fodboldbanen. Vi ved allesammen, at børn og unge vokser, og det betyder, at de ikke har deres sko særligt længe. Derfor er det lækkert for pengepungen, når der er gode rabatter på sko. Så kan du nemlig give din unge atlet de bedste forudsætninger på banen, uden at det springer budgettet.

Et stort outlet fyldt med sko til drenge, som ikke kan sidde stille

adidas er kendt verden over for at udvikle nye og banebrydende teknologier, som tager atleternes fantastiske præstationer til næste niveau. De findes selvfølgelig også i sko til de mindste creators. Hvad end din dreng øver sit half-pipe på sit skateboards, mestrer sit backspin på tennisbanen eller bryder sine personlige rekorderne på løbebanen, så finder du en sko til lige den sport, dit barn har forelsket sig i. Vores store udsalg af sko til drenge giver dig rabatter på nogle af vores nyeste teknologier, fx fra Continental™-ydersålen, som sikrer skridsikkert underlag, til Boost-mellemsålen, som sender energien tilbage i fødderne. De smarte mesh uppers øger både fleksibiliteten og åndbarheden. Få rabat på adidas’ nyeste teknologier i vores store udsalg af sko til drenge.

Udsalg på adidas classics og moderne varianter

Hvilken stil er din dreng mest til? Er det den klassiske sneaker, som giver hele looket en stilet og hiphop-inspireret kant, ellers er det spraglede farver, smarte såle og moderne edgy? Hvad end din dreng er vild med, så kan du finde de perfekte sneakers i vores outlet fyldt med sko til drenge. Find nye takes på klassiske silhuetter, der er modificerede for øget komforten omkring de voksende fødder. Hvad end hans udtryk og behov er, så finder du svaret her – og så endda med rabat.