alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Drengesko

 
[784]

Drengesko til en aktiv hverdag

Drenge med krudt i bagen. Der skal fodtøj til, for at leve op til den energiske livsstil, som børn lægger for dagen. Fra tidlig morgen til sen aften skal nye eventyr udforskes i de lækreste drengesko, der tager godt vare på fødderne. Drenge i alderen 0-16 vil til hver en tid vælge adidas. Mærket der får dem på bølgelængde med resten af vennekredsen. Den rette kombination af mode og funktionalitet giver tilfredshed i hverdagen og til sport. I dag er alt tilladt. Det ses på farveudvalget, der stadig byder på klassiske farver, som sort, brun og blå. Men drengesko med lilla, rød eller gul er lige så populære hos nutidens drenge. Drengesko til hverdag eller til sport. Der er noget til alle slags aktiviteter og lejligheder. adidas drengesko er vejen frem til både lillebror og storebror, der elsker at gå i træningssæt – perfekt sammen med et par af de fede sportssko.

Sko til drenge: hurtige fødder vil nyde komforten

Alt det ydre på skoene er i højeste fokus hos drenge. Det store udvalg og de mange former og farver tilfredsstiller alle. Også forældre, som har fokus på funktionalitet og teknologier. Det bedste afsæt til løb og anden sport fås i et par drengesko med Boost-mellemsåler. De frigiver energi og byder samtidig ind med masser af stødabsorbering. Det betyder ekstra fart i skoene samt beskyttende puder, der tager imod stød fra underlagene. Primeknit på overdelene egner sig optimalt til voksende børnefødder. De åndbare og fleksible materialer giver bevægelsesfrihed og automatisk tilpassede pasformer. Skal det være designs i ægte streetwear-stil til hverdag? Så er retrodesigns med velcroluk et oplagt bud. Vi har masser af fede sko fra arkiverne – i de helt rette drengelooks. adidas er alt fra retro til futurisme samt teknologier i alle afskygninger, der gør det bedste for fødderne.