alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Black Friday: Sko til drenge

 
[139]
1 / 3
Side:af 3

Black Friday: sko til drenge – sæt ikke ét skridt forkert!

Din fodkomfort starter med adidas, der i årtier har udviklet sportstøj, -sko og -tilbehør. Der er afprøvet massevis af sko på de største scener, hvad enten det er på græs, grus, asfalt eller kunststof. Vores erfaring med topprofessionelle spillere skinner igennem på alle måder. Black Friday med sko til drenge lader dig dykke ned i et rent udsalgs-slaraffenland, hvor mode, fordelagtige priser og teknologi smelter sammen. Masser af funktionelle egenskaber er tilpasset skoene til lige præcis dit brug. Refleksdetaljer til træning og kamp i mørke. Laceless designs eller velcroluk er med til at gøre tingene nemmere, når du skal ind og ud af skoene. Mens vandtætte materialer lader dig plaske tørt gennem regn og slud. Black Friday sko til drenge er friske gutters ønskesko til både sport og fritid. Der er designs og funktioner til både leg i skolegården eller træning og kamp i klubben. Vi favner som altid bredt.

Novembers største udsalgsdag: lave priser og innovativ teknologi på én gang

Der er mange udsalgsdage i løbet af et år. Nye kollektioner kommer til, og kunder skal forkæles. Novembers største udsalgsdag er værd at notere i kalenderen. Den sidste fredag i november går det løs! Med alle de fantastiske specialtilbud og samme høje kvalitet som altid. Black Friday med sko til drenge er forsynet med alt, hvad der skal til for at nå til tops. Boost i sålerne giver et energi-kick ved hvert et skridt. En fordel, når der skal fart over feltet på løbeturen. Takket være den ekstra gode pasform hjælper Primeknit med at holde fødderne på plads, samtidig med at teknologien også yder åndbarhed. Den sok-lignende konstruktion er vanedannende. Det hele toppes af med bæredygtighed. Det viser sig i form af delvis genanvendte materialer, så både emissioner og ressourceforbruget kan reduceres under fremstillingen. Alt sammen noget, der gavner planeten.