alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Sko til drenge

 
[165]
adidas x LEGO® Sport Pro sko
OZWEEGO sko
OZWEEGO sko
ZX 700 HD sko
adidas Originals Flex x LEGO® sko
FortaRun sko
X_PLR J
NMD_R1 C
Gamemode Knit Indoor støvler
ZX 5K BOOST sko
adidas Originals Flex x LEGO® sko
Originals Flex sko
Originals Flex sko
Swift Run X sko
Swift Run 22 sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Swift Run 22 sko
Swift Run X sko
Tensaur Run sko
FORTARUN EL I
Swift Run X sko
adidas x Classic LEGO® Sport sko
adidas 4DFWD Pulse sko
adidas Originals Flex x LEGO® sko
adidas 4DFWD Pulse sko
Swift Run 22 sko
adidas x Disney Pixar Buzz Lightyear Response Super 2.0 sko
Response Super 2.0 sko
OZELIA EL I
Nizza sko
Run 70s sko
RapidaRun sko
X_PLR sko
adidas Ultraboost DNA x LEGO® COLORS løbesko
Tensaur Run sko
Duramo SL sko
Originals Flex sko
Adilette sandaler
Swift Run X sko
adidas Racer TR x LEGO® sko
Swift Run X sko
FortaRun International Women's Day Graphic Elastic Lace Top Strap løbesko
1 / 4
Side:af 4

Black Friday: sko til drenge – sæt ikke ét skridt forkert!

Din fodkomfort starter med adidas, der i årtier har udviklet sportstøj, -sko og -tilbehør. Der er afprøvet massevis af sko på de største scener, hvad enten det er på græs, grus, asfalt eller kunststof. Vores erfaring med topprofessionelle spillere skinner igennem på alle måder. Black Friday med sko til drenge lader dig dykke ned i et rent udsalgs-slaraffenland, hvor mode, fordelagtige priser og teknologi smelter sammen. Masser af funktionelle egenskaber er tilpasset skoene til lige præcis dit brug. Refleksdetaljer til træning og kamp i mørke. Laceless designs eller velcroluk er med til at gøre tingene nemmere, når du skal ind og ud af skoene. Mens vandtætte materialer lader dig plaske tørt gennem regn og slud. Black Friday sko til drenge er friske gutters ønskesko til både sport og fritid. Der er designs og funktioner til både leg i skolegården eller træning og kamp i klubben. Vi favner som altid bredt.

Novembers største udsalgsdag: lave priser og innovativ teknologi på én gang

Der er mange udsalgsdage i løbet af et år. Nye kollektioner kommer til, og kunder skal forkæles. Novembers største udsalgsdag er værd at notere i kalenderen. Den sidste fredag i november går det løs! Med alle de fantastiske specialtilbud og samme høje kvalitet som altid. Black Friday med sko til drenge er forsynet med alt, hvad der skal til for at nå til tops. Boost i sålerne giver et energi-kick ved hvert et skridt. En fordel, når der skal fart over feltet på løbeturen. Takket være den ekstra gode pasform hjælper Primeknit med at holde fødderne på plads, samtidig med at teknologien også yder åndbarhed. Den sok-lignende konstruktion er vanedannende. Det hele toppes af med bæredygtighed. Det viser sig i form af delvis genanvendte materialer, så både emissioner og ressourceforbruget kan reduceres under fremstillingen. Alt sammen noget, der gavner planeten.