alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Drenge · Performance

 
[744]
Pris
71 kr. - 1.299 kr.
711299

Hvad end du gør, gør det med stil, i sportstøj til drenge

Vores kollektioner af sportstøj til drenge består af performance tøj til alle former for bevægelse. Fra de klassiske tracksuits, til løbetøj, tights og varme hættetrøjer. Find praktiske baselayers for ekstra varme i de kolde måneder. Fra fodbold, til håndbold, gymnastik, tennis og meget mere. Dit barn vil elske de her klassiske kollektioner, som alle sammen har én ting tilfælles: De er skabt med henblik på børns bevægelse. Børn skal bevæge sig. De skal lege og ikke lade sig hæmme af deres omgivelser eller deres tøj. Vi giver dem total bevægelsesfrihed. Iøjnefaldende farvepaletter, lækre silhuetter og øje for detaljerne. Hop i et klassisk tracksuit med vores ikoniske Trefoil logo for ultimativ dedikation til sporten. Om det er den nye hverdags-hoodie eller en fuld sportsgarderobe. I behøver ikke lede længere.

Sportstøj til drenge med skarpt fokus på fremtiden

Børn skal ikke bekymre sig, og derfor har vi skabt bekymringsfrie kollektioner af sportstøj med bæredygtige teknologier. Siden 2021 har halvdelen af vores kollektioner bestået af genanvendte materialer. Sådan mindsker vi sammen klimaaftrykket og går mod en grønnere fremtid. Vores skarpe teknologier holder dit barn varm om vinteren og køler kroppen ned om sommeren. Svedtransporterende materialer holder kroppen tør og sikrer behagelig kropstemperatur. Sammensæt de komfortable tracksuits med vores performance sneakers eller slidstærke, varme vintersko. Deres tætsiddende pasform smyger sig om fødderne, og isolerende COLD.RDY materiale holder fusserne varme. Flere af vores sneakers er tro kopier af vores ikoniske versioner til voksne. Men til de mindste har de velcrolukning i stedet for snørebånd. Den aktive dreng skal have slidstærke og skridsikre sneakers. UltraBoost mellemsålen sikrer komfort, overdelen i Parley Ocean plastisk er klimavenlig og utroligt slidstærk og det stabiliserende Torsion System giver god pasform og støtte til de voksende fødder.