alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hættetrøjer til drenge

 
[83]
1 / 2
Side:af 2

Børn på eventyr får ny mening med hættetrøjer til drenge

Trøjerne er fremstillet af lækre, behagelige materialer som 100% genanvendt polyester, hvilket har sparet på ressourcer og emissionerne under produktionen, eller bomuld fremstillet i overensstemmelse med Better Cotton-initiativets kriterier for bæredygtig produktion. Pasform og hættetype er også et område hvor dit barn har mulighed for at vælge lige det der passer til til stil og humørl. Der findes både trøjer i enkeltfarvet med blot et simpelt logo, eller flerfarvede, begge dele i mange friske farver. Desuden er der også masser af hættetrøjer til drenge med seje og fede prints. Det kan være fede versioner af de klassiske Trefoil eller Badge of Sport logoer, eller bare de klassiske 3-Stripes langs for eksempel siderne. Trøjerne her kan både bruges til fritid og i skolen, samt naturligvis til træning, eller konkurrence hvor barnet skal kunne holde varmen også på bænken. Hættetrøjer kan også være perfekte når vi er i den ikke helt varme, men heller ikke helt varme del af året.

Smarte og udtryksfulde hættetrøjer til drenge

Hvad enten du og din dreng er på udkig efter streetwear, træningstøj eller bare en afslappet trøje så kan I finde noget for nærmest enhver smag her. De mange forskellige designs og farver, kombineret med forskellige snits og udformninger giver børnene maksimal valgfrihed. Uanset hvilken trøje I vælger, kan I også være sikre på at den er behagelig og praktisk at have på med indbygget åndbarhed og god bevægelsesfrihed. Med adidas fortsatte udvikling og satsning, så er der også vished om at vores hættetrøjer til drenge er fremstillet med så lille miljøpåvirkning som muligt og med så sparsom brug af ressourcer som det har været muligt. Alt handler ikke bare om at se godt ud, omgivelserne har også vigtig betydning for os alle. Så uanset farve kan adidas være det grønne valg når den lille skal have en ny hættetrøje til drenge.