alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fodboldshorts til drenge

 
[69]
1 / 2
Side:af 2

Med shorts til drenge kan du træne dig op til næste slutrunde

Drømmer du om at blive den næste store stjerne, og spille med i de helt store kampe i Champions League eller måske deltage ved en VM-slutrunde og til sidst løfte det store trofæ over hovedet? Ingenting kommer bare af sig selv, det kræver hård træning i masser af timer. Med et par shorts til drenge, kan du roligt tage bolden under armen og tage mod træningsbanen. Øvelse gør mester, og med et par shorts til drenge, er du i den grad klar til at indtage diverse fodboldbaner rundt om. Nogle af modellerne er tætsiddende, andre mere løsthængende, mens enkelte par formår at ramme lige præcis midt imellem. Takket være stoffet og måden de er lavet på, vil vores forskellige modeller alle være behagelige at have på, de leder sveden væk og de er designet til den almindelige daglige træning.

Bliv den næste superstjerne med et par shorts til drenge

Det er muligt at finde nogle helt klassiske shorts til drenge, men der er også en række varianter med klublogo. Så hvis du drømmer om at rende rundt og sparke bolden i kassen, og forestille dig, at du lige har fået en lækker aflevering fra dit idol, så er det bare med at finde favoritholdet. Med elastisk talje og det fugtabsorberende AEROREADY-stof, er shorts til drenge fra adidas altid en sikker vinder at have med sig på fodboldbanen. Nogle af varianterne har endda også små lommer, så hvis man skal stå for træningen, er der måske plads til en fløjte, et par nøgler eller andet. Det er bare i gang, du kan presse dig selv til det yderste med disse shorts til drenge, og hvem ved, måske er du så den næste store stjerne i en af storklubberne.