alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Drengefodbold

 
[564]
Drenge / Piger
Pris
99 kr. - 1.199 kr.
991199
1 / 12
Side:af 12

Drengefodbold: optimale betingelser for talenter

Fodbolddrømme starter fra spæd. Den runde læderkugle trækker millioner af drenge på stadions og træningsbaner for at udvikle motorik, leg og kondi. Drengefodbold kræver det rette look for at kunne yde optimalt. Hos adidas samarbejder vi med adskillige landshold, klubhold og individuelle spillere på allerøverste niveau. Erfaringerne overføres direkte til alle produkter til drengefodbold. Gå med dit yndlingshold i klub- og landsholdstøj, der viser dit tilhørsforhold fra inderst til yderst og fra top til tå. Drengefodbold er det komplette tøj, sko og udstyr fra adidas, som klæder alt fra miniput til teenagers på til tacklinger, mål og en forsvarsmur uden lige. Naturligvis assisteret af innovative teknologier, som gør fodboldsportens anstrengelser mere komfortabel. AEROREADY holder drengekroppe tørre, når sveden begynder at løbe til indendørstræning eller om sommeren i det fri. Vores egen COLD-RDY-teknologi lader vind og vand blive ude, når drengefodbold foregår i kulden. Uanset vejr arbejder og tilpasser teknologierne sig efter forholdene, så fodbold bliver en fornøjelig helårssport.

Drengefodbold: sparker bolde i kassen

Det er ikke kun kroppen, der bliver klædt perfekt på. Fødderne skal have det lige så godt for at kunne præstere. Drengefodbold er også fodboldstøvler i lange baner. Naturligvis i ypperste tekniske forfatninger. Som sko med Torsion System, der naturligt tilpasser sig underlagene, og som med sit todelte system giver fødderne mere frihed. Lad også drengefødder nyde overdelene med Primeknit og det populære strømpelignende design, der toppet med demonskin giver mere teknisk kontrol over bolden. Fra baby til teenager. Giv dine drenge bæredygtighed med i opvæksten, så de lærer vigtigheden af bevidst miljøbeskyttelse. Drengefodbold med genanvendte materialer betyder færre emissioner og et mindsket ressourceforbrug under fremstillingen. Drengefodbold er også udstyr, som indfrier alle gutters ønsker. Fodbolde, handsker og benskinner fra adidas sender drenge i alle aldre på banen med alt, hvad der kræves, for at kunne udvikle sig inden for sporten.